Betöltés...

LANCOM 730 4G+ Router

Ár: 246.140 Ft

Kényelmesen bővítse hálózati infrastruktúráját az LTE-Advanced képességgel, és így akár 300 Mbps sebességű gyors internettel. A készülék ideálisan alkalmas modemként vagy "külső LTE-antennaként" tartalékolási célokra. A készüléket útválasztóként is könnyen be lehet építeni a hálózatba, és a Power over Ethernetnek köszönhetően további tápegység nélkül is ellátható árammal. Ez azt jelenti, hogy a készülék rugalmasan elhelyezhető a legjobb 4G-lefedettséggel rendelkező helyeken.
Rugalmas WAN hálózatbővítés mobil rádióval akár 300 Mbps sebességgelA LANCOM 730-4G+ integrált, LTE-Advanced támogatást is tartalmazó mobilmodemmel akár 300 Mbps sebességű vezeték nélküli szélessávú kapcsolatot tesz lehetővé. Kiválóan alkalmas intelligens biztonsági mentési forgatókönyvekhez is.
VRRP támogatásA VRRP-támogatásnak köszönhetően a LANCOM 730-4G+ "külső LTE-antennaként" másodperceken belül LTE-Advanced-kapcsolatot biztosít a hálózat többi átjárójának.
Gigabit Ethernet PoE-velA LANCOM 730-4G+ egy PoE-képes Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a hálózatba való gyors és egyszerű integrációt, valamint a készülék szabad elhelyezését a legjobb 4G lefedettséggel rendelkező helyeken.
Teljes integráció a LANCOM Management CloudbaA LANCOM Management Cloud megkönnyíti a LANCOM 730-4G+ kezelését és felügyeletét. Ennek oka, hogy a LANCOM Management Cloud a világ első olyan menedzsment rendszere, amely intelligensen szervezi, optimalizálja és vezérli a teljes hálózatot. Ez radikálisan leegyszerűsíti az irányítást a kis és a nagyon nagy létesítményekben.

Biztonság egyenesen NémetországbólA LANCOM Systems szoftver- és hardverfejlesztése, valamint a gyártás főként Németországban történik, csakúgy, mint a hálózatirányítás hostingja. Különös figyelmet fordítanak a megbízhatóságra és a biztonságra. A vállalat elkötelezett amellett, hogy termékei ne tartalmazzanak hátsó ajtókat, és a német szövetségi gazdasági minisztérium által kezdeményezett "IT Security Made in Germany" minőségi védjegy birtokosa.

Maximális jövőbeli biztonságMinden LANCOM termék szakmai know-how-n, sokéves informatikai tapasztalaton és kiváló minőségű anyagokon alapul. Elvileg minden eszköz jövőbiztos hardverdimenzióval van felszerelve, és a LANCOM operációs rendszercsaládhoz évente többször ingyenesen elérhetőek frissítések a termékgenerációk között is. Ez garantálja a sokéves használatot a legmodernebb műszaki színvonalon, és így valódi beruházásvédelmet nyújt.
Mobil útválasztó integrált LTE-Advanced modemmel akár 300 Mbps sebességgelVRRP támogatása ("külső LTE antenna")Professzionális biztonsági mentési funkció LANCOM routerrel kombinálvaKényelmes csatlakozás LANCOM routerhez vagy PoE switchhezGigabit EthernetTeljes integráció a LANCOM Management CloudbaTápellátás PoE-n vagy tápegységen keresztülÖnálló LTE útválasztóként is használható

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "LANCOM 730 4G+ Router" című hirdetést látja. (fent)