Betöltés...

Toshiba 2TB 7200rpm SATA-600 64MB P300 HDWD320UZSVA HDWD320UZSVA

Ár: 25.610 Ft

A Toshiba P300 3,5 hüvelykes belső merevlemez-meghajtó nagy teljesítményt nyújt professzionális használatra. A dual-stage actuator kiegyensúlyozott teljesítményt és gyors reakcióidőt biztosít. Mindezek mellett az adatokat és az adathordozót rázkódásérzékelő és ramp loading technológia is védi. A P300 akár 6 TB-os kapacitásban is kapható.Felhasználás:
• Nagy teljesítményű asztali munkaállomások
• Egybeépített számítógépek
• Asztali számítógépek
• Külső merevlemezházak
• Játékra tervezett számítógépek

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS KAPACITÁSA P300 ideális választás a nagy teljesítményt igénylő grafikus tervezőknek és más kreatív szakembereknek. Az akár 6 TB kapacitásban is kapható meghajtó gyors olvasást és írást biztosít, és kiválóan védi az adatokat.TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG EGY TERMÉKBENA P300-ba szerelt dual-stage actuator, mely a 2 - 6 TB-os típusban található meg, pontosabbá teszi a pozicionálást azáltal, hogy ellensúlyozza a rázkódás okozta fejigazítási pontatlanságokat. Ez a tervezés pontosabb és gyorsabb olvasást és írást biztosít, és lehetővé teszi az adatok azonnali elérését.JAVÍTOTT ELÉRÉSI IDŐTovább javítottuk az olvasási és írási műveletek elérési idejét olyan innovatív megoldásokkal, amelyek minimalizálják a fejmozgást és a lemezfordulatok számát. Az optimalizált adatelérési folyamat nagyobb teljesítményt nyújt, és minimálisra csökkenti a meghajtó mechanikus terhelését.BIZTONSÁGBAN TUDHATJA ADATAITA P300 egy belső rázkódásérzékelőt tartalmaz, mely segít az adatvesztés megelőzésében. A ramp loading technológia emellett biztosítja, hogy a merevlemez-meghajtó vagy az asztali számítógép szállításakor a meghajtófej ne tudjon hozzáérni a lemezhez, mely adatvesztést okozhatna.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Toshiba 2TB 7200rpm SATA-600 64MB P300 HDWD320UZSVA HDWD320UZSVA" című hirdetést látja. (fent)