Betöltés...

Asus ROG Rapture GT-BE98 Tri-Band Gigabit Router

Ár: 316.799 Ft

A teljesítmény érdekében kovácsoltA ROG Rapture GT-BE98 csúcstechnológiával és innovatív dizájnnal van felszerelve, így Ön kompromisszumok nélkül élvezheti a tökéletes teljesítményt.

A következő generációs erőműA ROG Rapture GT-BE98 erős, négymagos, 2,6 GHz-es CPU és WiFi lapkakészlet hajtja, így még a legigényesebb forgatókönyveket is képes kezelni, mint például a 10 Gbps WiFi-kapcsolatok, a következő generációs felhőalapú számítástechnika, felhőalapú számítástechnika. játék és felhő AI.

Távolítsa el a WiFi holt zónákatA ROG Rapture GT-BE98 nyolc erős külső antennával és tizenhat nagy teljesítményű belső dipólantenna elemmel van felszerelve, míg minden rádiófrekvenciás lánchoz egy független, nagy teljesítményű erősítő tartozik. Négy antenna kettős táplálású rézcsövekkel rendelkezik, amelyek nagy hatékonyságot és jelentősen megnövelt jelerősséget biztosítanak. Ez az optimalizált antennarendszer jobb jelszigetelést biztosít a szomszédos sávok különböző frekvenciájú egyidejű adása és vétele érdekében.

Háromszintű játékgyorsításMondjon búcsút a magas pingnek. A GT-BE98 minden lépésnél felpörgeti a számítógépes játékforgalmat, a PC-s játékporttól egészen a játékszerverig.

Mobiljáték módRészesítse előnyben kedvenc mobiljátéka hálózati forgalmát, minimalizálja a késést és a késleltetést az ASUS Router mobilalkalmazás egyetlen érintésével.

Egyszerű játékkonzol porttovábbításAz OpenNAT használata a GT-BE98-on nem is lehetne egyszerűbb. Élvezze a gyorsabb csatlakozási sebességet, a rövidebb várakozási időt az előcsarnokban és a gördülékenyebb játékmenetet a régi játékkonzolokkal vagy a népszerű játék kéziszámítógépekkel.

AiProtection ProAz olyan folyamatosan fejlődő online fenyegetések, mint a rosszindulatú webhelyek adathalászata, webkamerás hackelés vagy zsarolóprogram, a magánélet és a pénzügyek elvesztését eredményezhetik. A ROG Rapture GT-BE98 kereskedelmi minőségű AiProtection Pro-t tartalmaz Trend Micro™ technológiával, hogy megvédje hálózatát a kiberfenyegetésektől.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus ROG Rapture GT-BE98 Tri-Band Gigabit Router" című hirdetést látja. (fent)