Betöltés...

Asus TUF Gaming FA507NV Notebook Szürke (15,6" / AMD Ryzen7-7735HS / 16GB / 1TB SSD)

Ár: 576.700 Ft

TELJESEN ÚJ DIZÁJN
A vázat átdolgozták a 2023-ra, most 4,5%-kal kisebb, mint az előző dizájn. A két színopció mindegyikének más a logó elhelyezése, a Jaeger Gray változatnál egy nagy lézerrel kifaragott dizájnt találunk, míg a Mecha Gray változat egy dombornyomott logót mutat a fedélen. A négyirányú mutatók még akkor is láthatók, amikor a csigahéj zárva van, és a touchpad sarkában egy mecha-inspirált TUF logót találunk.

MI-ÁLTAL HAJTOTT TELJESÍTMÉNY ÉS ÉLETHŰ GRAFIKA
Érj el egy kvantumugrást a játékok és kreatív alkalmazások teljesítményében az AI-által hajtott DLSS 3 segítségével, és engedélyezd az élethű virtuális világokat teljes ray tracinggel.

NYERD MEG A VERSENYT
A magas magszámú CPU-k nagyobb hőt termelnek teljes terhelésnél. A TUF Gaming A15 fel van szerelve egy pár 84 lapátos Arc Flow Fans™ ventilátorral, hogy kezelje a magas teljesítményű CPU-t. Az új változó vastagságú dizájn két előnnyel jár: növeli a nyomást, miközben csökkenti a turbulenciát, javítva a hűtési teljesítményt további zaj nélkül. Amikor akár négy kivezető nyílással és öt dedikált hőcsővel párosul, a 2023-as TUF Gaming A15 hűvösen tartja magát még a legigényesebb játékoknál is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus TUF Gaming FA507NV Notebook Szürke (15,6" / AMD Ryzen7-7735HS / 16GB / 1TB SSD)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Cpu
Ssd