Betöltés...

Yealink WH66 Mono Headset - Fekete/Ezüst

Ár: 104.200 Ft

All-in-one UC munkaállomás
A Yealink UC Workstation több mint egy alap, megkönnyíti az üzleti kommunikációs igények és más USB-eszközök kezelését. Emellett nagyfokú rugalmasságot biztosít a mindennapi rutint megkönnyítő integrált funkciókkal. Professzionális, együttműködő és elérhető.
Az UC Workstation lehetőséget és rugalmasságot biztosít a felhasználók számára az eszközök csatlakoztatására és a kommunikáció egyetlen eszközről történő kezelésére, valamint egy olyan hubként is funkcionál, amely egy teljes duplex hangszórótelefont, egy vezeték nélküli töltő mobiltelefon-állványt, egy 4 hüvelykes érintőkonzolt és egy USB hubot integrál, amelyek együttesen hihetetlen funkciókat kínálnak, lehetővé téve a zökkenőmentes és intelligens találkozást, kapcsolatot és együttműködést.

Maradjon fókuszban és fokozza a termelékenységet
Vizuális jelzést és kijelzőt biztosít, amely segít csökkenteni a zavaró tényezőket és
a megszakítások kiküszöbölését, ami az Ön ideális termelékenységét ígéri.

Biztosítsa a kommunikációt kényelemmel
A felhasználók különböző preferenciáinak kielégítése érdekében a Yealink a könnyű kialakítású headsetet állítható fejpánttal, cserélhető fülpárnákkal és két viselési stílussal, nevezetesen mono és kettős opcióval hozta létre, hogy egész napos kényelmet biztosítson.

Vezeték nélküli szabadság és egész napos teljesítmény
Nem számít, mikor és hol kezdődik a beszélgetés, a headsetek mindig be tudják érni a lépteit. Az akár 160 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal és 14 órás beszélgetési idővel alkalmas a felhasználók mindennapi kommunikációs igényeinek kielégítésére. A termék emellett támogatja a nagy sűrűségű telepítést a nyitott irodában, ami lehetővé teszi, hogy akár 200 felhasználó (Európa) is élvezhesse a vezeték nélküli kommunikációt egyszerre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yealink WH66 Mono Headset - Fekete/Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb