Betöltés...

Yealink WH62 Mono Teams Wireless Headset - Fekete

Ár: 64.935 Ft

HD hangszolgáltatás a Yealink Acoustic Shielddel
A Yealink Acoustic Shield technológiával a fejhallgatók a hívás közbeni 2x mikrofonok segítségével jól kiszűrhetik a háttérzajt, ami HD hangminőséget biztosít a hallgatók számára, és biztosítja a zavarmentes beszélgetést.

A zaj a termelékenység gyilkosa
A 2x mikrofonos kialakítással jobb kommunikációs élményt garantál ügyfeleinek. Hallgassa meg, mit tud nyújtani a headset.

Illeszkedjen a platformjához
A Yealink személyes együttműködési eszközök, például headsetek, kihangosítók és USB-kamerák széles körű kompatibilitásának köszönhetően a felhasználók UC-platformok között egységes hívásélményt élvezhetnek, ami jobb kommunikációs minőséget, nagyobb termelékenységet és alacsonyabb IT-költségeket ígér. A Microsoft Teams számára tanúsított, dedikált Teams gombbal tervezett eszközök a Microsoft Teams egy érintéssel történő aktiválásához.

Maradjon fókuszban és növelje a termelékenységet
Vizuális jelzést és jelzőt biztosít, amely segít csökkenteni a zavaró tényezőket és kiküszöbölni a megszakításokat, ami az ideális termelékenységet ígéri.

Intelligens némítási zóna
Ha a Mic-Boomot 30 fokon belülre emeli, a fejhallgatók automatikusan aktiválják a némítás funkciót, így biztosítva, hogy könnyedén át tudjon váltani egy privát beszélgetésre.

Biztosítsa a kommunikációt kényelemmel
A felhasználók különböző preferenciáinak kielégítésére a Yealink a könnyű kialakítású headsetet állítható fejpánttal, cserélhető fülpárnákkal és két viselési stílussal, nevezetesen mono és duál opcióval hozta létre, hogy egész napos kényelmet biztosítson.

Vezeték nélküli szabadság és egész napos teljesítmény
Nem számít, mikor és hol kezdődik a beszélgetés, a headsetek mindig be tudják érni a lépteit. Az akár 160 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal és 14 órás beszélgetési idővel alkalmas a felhasználók mindennapi kommunikációs igényeinek kielégítésére. A termék emellett támogatja a nagy sűrűségű telepítést a nyitott irodában, ami lehetővé teszi, hogy akár 200 felhasználó (Európa) is élvezhesse egyszerre a vezeték nélküli kommunikációt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yealink WH62 Mono Teams Wireless Headset - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb