Betöltés...

Contour Design RollerMouse Red USB WLAN egér Ergonómikus, Csuklótámasz, Beépített görgetőkerék Fekete, Ezüst

Ár: 248.980 Ft

Kontúr RollerMouse Red

Ergonómikus intelligens egér
Váltható DPI-beállítás 600/800/1000/1200/1400/1600/1800/2000/2400/2800
Hatékony és fáradtságmentes munka
6 programozható gomb

A munkád újradefiniált
Szeretne hatékonyan és kimerültség nélkül dolgozni? Ha sokat ül a számítógép előtt, elengedhetetlen az ergonómikus munkahely. Ennek az intelligens egérnek a kialakítása megfelel a test mozgásának.

Légy produktívabb
Lehet, hogy több képernyővel vagy CAD-lel dolgozik, és nagyon egyedi beállításokra van szüksége? Akkor a RollerMouse Red az Ön számára a megoldás. Ha a munkaterületet kibővítik, az egér hatótávolsága automatikusan növekszik. Mindent adaptálhat az Ön egyedi igényeihez. Hogyan lehet ergonomikusabban és intuitívabben dolgozni - egyszóval: okosabb. A stabil, gumírozott görgős rudazat strukturált felülettel egyszerűsíti az egér mozgását. Több pontossággal és irányítással rendelkezik. Munkája hatékonyabbá és fáradtságtalanná válik.

Visszajelzés és pontosság, mint még soha
A görgősáv követi a kezed minden mozgását, és a számítógépes egér minden funkciója a rendelkezésére áll. A RollerMouse Red plus csuklótámasza szélesebb és mélyebb. Tehát a csuklójának mindig a megfelelő szöge van. Nincs sok hely, vagy szeretne egy kisebb csuklótámaszt? Válassza a RollerMouse Red!

Bizonyítottan hasznos
Mivel a kezek és a karok semleges helyzetben vannak, az izomfeszültség akár 20% -kal csökkent. A Contour Design vezető szakértőkkel működik együtt az ergonómia és az orvostudomány területén. Így tudhatja, hogy a megoldás valóban hasznos. A RollerMouse szintén egy klasszikus formatervezés: az elegáns alumínium kontrasztos piros akcentussal.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas (beviteli eszköz): Jobbkezesek számára, Balkezes · Beviteli készülék jellemzők: Ergonómikus, Csuklótámasz, Beépített görgetőkerék · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): USB · Felbontás (érzékelő): 2800 dpi · Gombok száma: 7 · Méret, magasság: 23 mm · Méret, mélység: 100 mm · Méret, szélesség: 410 mm · Szín: Fekete, Ezüst · Súly: 840 g · Termék típus: WLAN egér · Tápellátás: USB (beépített) · Átviteli mód: USB

Szállítás tartalma: 2x rövid billentyűzet támogat, 2x hosszú billentyűzet támogat, A csuklótámasz eltávolító kulcsa.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Rendszerfeltételek: OSX, Windows®

Figyelem: Illesztőprogram letöltése: contourdesign.de/support/

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Contour Design RollerMouse Red USB WLAN egér Ergonómikus, Csuklótámasz, Beépített görgetőkerék Fekete, Ezüst" című hirdetést látja. (fent)