Betöltés...

Apple Magic Keyboard iPad Pro Tablet Billentyűzetes tok 12,9" Fekete (Magyar)

Ár: 190.680 Ft

A Magic Keyboard fantasztikusan kiegészíti a 12,9 hüvelykes iPad Prót. Csodás élmény gépelni rajta, érintőpadja új lehetőségeket kínál az iPadOS használatához, USB-C portján keresztül töltheted az iPadedet, mindemellett pedig a kijelzőt és a hátlapot is megóvja. Az iPad Prót mágnesesen rögzítheted a Magic Keyboardhoz, és a konzolos lebegő dizájn jóvoltából tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be a dőlésszögét.
A kényelmes, háttér-világítású billentyűkön halkan, könnyed mozdulatokkal gépelhetsz az ollós mechanizmusnak és az 1 mm-es billentyűútnak köszönhetően.A Multi‑Touch mozdulatokhoz és az iPadOS kurzorjához terveztük.Precízen beállíthatod a neked legmegfelelőbb dőlésszöget.Az iPad Pro töltéséhez való USB-C port felszabadítja az iPad saját portját más kiegészítők csatlakoztatásához.Használaton kívül védőtokként óvja az iPad Pro kijelzőjét és hátlapját.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple Magic Keyboard iPad Pro Tablet Billentyűzetes tok 12,9" Fekete (Magyar)" című hirdetést látja. (fent)