Betöltés...

EDIMAX Pro GP-101ET Gigabit PoE+ Repeater WLAN hatótáv növelő

Ár: 40.520 Ft

Edimax Gigabit PoE + ismétlő

Megfelel az IEEE 802.3af és az IEEE 802.3at Power over Ethernet (PoE) szabványoknak
A Gigabit LAN portok nagy sebességű csatlakozást biztosítanak
A PoE rövidzárlat védelme a hálózati eszközök védelmére
A PoE kapcsolatot akár 100 méterre is kiterjeszti
Csökkenti a beszerzési és telepítési költségeket
Egyszerű plug-and-play, asztali vagy falra szerelhető

A tápfeszültség átvitele (PoE) általában a 100 méteres tartományban van, a kábelterhelés teljesítménye miatt. A nagyobb távolságok eléréséhez a hosszabb távolságokkal rendelkező PoE hálózatokban a GP-101ET Gigabit PoE + Repeater az ideális kiegészítő, mivel ez a teljesítmény további 100 méterrel növeli. Egyszerű plug and play konfigurációjával és saját tápegységével a GP101ET Gigabit PoE Repeater egy innovatív és költséghatékony megoldás a PoE hálózat kiterjesztésére az adatok és a teljesítmény további 100 méternél történő továbbítására. Ez kiterjesztheti a hálózatot más áramellátást igénylő eszközökkel, például vezeték nélküli hozzáférési pontokkal, hálózati kamerákkal és IP-telefonokkal. A Gigabit csatlakozásnak köszönhetően még nagy adatátviteli sebesség is elérhető.

IEEE 802.3at / af Power over Ethernet szabvány
A GP-101ET ismétlő bármely IEEE 802.3at / af végcsomóponthoz csatlakozhat, mint például a vezeték nélküli LAN hozzáférési pontok, a hálózati kamerák, a hang alapú IP (VoIP) telefonok és az IP alapú eszközök, amelyek az IEEE 802.3at / af in-line készüléket használják Az Ethernet port támogatása.

Több lefedettség és kevesebb költség
Az Ethernet kábel teljesítményét úgy növelik, hogy mind az adatok, mind a teljesítmény a szokásos 100 méter mellett további 100 méterrel továbbítható legyen. Ez csökkenti a kábelek fektetését. Továbbá szükség van a falra, a mennyezetre vagy a rosszul hozzáférhető helyekre vonatkozó hosszabbító kábelek vagy aljzatok szükségességére. Összességében a telepítési költségek csökkentek és az integráció sokkal könnyebb.

Egyszerű plug and play telepítés
Az Easy Plug & Play feleslegessé teszi a további teljesítmény vagy beállítás szükségességét.

Megbízható és rugalmas tápegység
A PoE rövidzárlat védelmet nyújt a hálózati eszközök károsodásának megóvása érdekében.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Funkciók (WLAN hatótávnövelő/router): Hatótáv növelő · Gyártói szám: GP-101ET Gigabit PoE+ Repeater · LAN / Gigabit LAN csatlakozók száma: 2 x · Méret, szélesség: 86.8 mm · Termék típus: WLAN hatótáv növelő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "EDIMAX Pro GP-101ET Gigabit PoE+ Repeater WLAN hatótáv növelő" című hirdetést látja. (fent)