Betöltés...

Logitech Slim Folio Apple iPad Air 4 Billentyűzetes tok - Szürke (Német)

Ár: 85.950 Ft

Egy tok minden alkalomra. Írj, rajzolj, nézz és olvass - mindezt megteheted az iPad Airhez készült Folio Touch billentyűzet tokkal, amely négy használati móddal, egy nagy pontosságú trackpaddal a páratlan irányításért és egy notebookszerű billentyűzettel a kényelmes, gyors gépelésért. Navigálj az iPad Airen a megszokott Multitouch™ gesztusokkal, mint a lapozás, koppintás, csippentés és így tovább, vagy gépelj gyorsan a nagy, háttérvilágítással ellátott billentyűzeten. A 40°-ban állítható állvány és az összecsukható billentyűzet páratlan sokoldalúságot biztosít, így bárhol gépelhet, nézegethet, rajzolhat és olvashat. Ráadásul a Smart Connector egyszerű párosítást és egy kattintással történő bekapcsolást biztosít.

NAGY PONTOSSÁGÚ TRACKPAD
Használd az összes népszerű multi-touch gesztust, például a lapozást, a csippentést és a görgetést, hogy még gyorsabban navigálj az iPad Airen.

VILÁGÍTÓ GOMBOK
A gombok megvilágítása automatikusan alkalmazkodik a környezet fényerősségéhez. De a fényerő is állítható, ha több vagy kevesebb fényre van szüksége.

ÍRJA BE, MINT EGY NOTEBOOKON
A nagy, jó méretű billentyűzet az iPadOS speciális billentyűinek teljes sorát tartalmazza, így kényelmesen, gyorsan és pontosan gépelhetsz.

NÉGY HASZNÁLATI MÓD
Gépelés, rajzolás, nézegetés és olvasás: Négy sokoldalú használati mód áll rendelkezésre, ha minden munkádat az iPad Air készülékeden végzed.

TESTRESZABHATÓ ÁLLVÁNYTARTÓ
Az állványtartó akár 40°-os szögben is állítható, és a lehajtható billentyűzettel kombinálva valósághű nézési és rajzolási módokat kínál, anélkül, hogy bármi útban lenne.

TELJESÍTMÉNY ÉS PÁROSÍTÁS EGY KATTINTÁSSAL
A Folio Touch és a Smart Connector párosítása azonnal megtörténik. A közvetlenül az iPad Airről származó tápellátás azt jelenti, hogy nincs szükség töltésre.

ELÜLSŐ, HÁTSÓ ÉS SAROKVÉDELEM
a tartós tok megvédi az iPad Airt az ütésektől és karcolásoktól. A mágneses záródás akkor is szilárdan zárva marad, amikor Ön mozgásban van.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Slim Folio Apple iPad Air 4 Billentyűzetes tok - Szürke (Német)" című hirdetést látja. (fent)