Betöltés...

Nedis ZBHTR20WT SmartLife Okos Radiátor termosztát

Ár: 15.590 Ft

A Nedis smart Zigbee radiátortermosztátot úgy tervezték, hogy páratlan kényelmet és energiahatékonyságot kínáljon. Ez az intelligens szelep lehetővé teszi, hogy úgy irányítsa otthona hőmérsékletét, mint még soha.

Képzelje el, hogy képes könnyedén szabályozni a ház bármely szobájának éghajlatát. Smart Zigbee radiátortermosztátunkkal ez valósággá válik. Az okostelefonján vagy táblagépén található Nedis® SmartLife alkalmazáson keresztül személyre szabott ütemezéseket állíthat be, vagy távolról beállíthatja a hőmérsékletet. Akár a kanapén fekszik, akár mérföldekre van otthonától, a teljes klímaberendezés csak egy koppintásnyira van.

Ami megkülönbözteti termosztátunkat, az intuitív kialakítása. A beépített LED-kijelzővel és felhasználóbarát gombbal könnyedén felügyelheti és szabályozhatja a hőmérsékletet közvetlenül a radiátoron. Aggódik a hirtelen hőmérsékletváltozások miatt? Nyitott ablak funkciónk automatikusan érzékeli a szobahőmérséklet csökkenését, és ennek megfelelően alkalmazkodik, értesítve Önt az alkalmazáson keresztül.

Több radiátor kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű a standard csoportos funkciónak köszönhetően. Ráadásul termosztátunk vízkőmentesítő funkciójával biztosítja a hosszú élettartamot, a szelep időszakos kinyitásával megakadályozza a meszesedést. A biztonság a legfontosabb, ezért gyermekzár funkciót és fagyásgátló funkciót építettünk be, hogy megvédjük szeretteit és csöveit.

Aggódik az alacsony akkumulátor miatt? Eszközünk alacsony fogyasztású riasztással figyelmezteti Önt, biztosítva a folyamatos működést. Ideiglenes kiigazításra van szüksége? Egyszerűen bírálja felül az aktuális programot a forgatógombbal, és utána zökkenőmentesen folytatódik. A telepítés gyerekjáték, amely nem igényel speciális készségeket vagy ismereteket az elektromos vagy vízvezeték-szerelési munkákban.

De az innováció nem áll meg itt. Smart Zigbee radiátortermosztátunk könnyedén integrálódik az intelligens otthoni ökoszisztémába. A Google Asszisztens, az Amazon Alexa és a Siri parancsikonokkal való kompatibilitásnak köszönhetően a termosztát hangutasításokkal történő vezérlése még soha nem volt ilyen kényelmes. Csak párosítsa egy Zigbee gateway-szel (WIFIZBxxx), és kombinálja más Nedis SmartLife termékekkel a valóban intelligens, energiahatékony otthoni környezet érdekében.

Tapasztalja meg az otthoni fűtés jövőjét – hatékony, intelligens és az Ön életstílusához igazítva. Élje át az innováció melegét a Nedis Smart Zigbee radiátortermosztáttal.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nedis ZBHTR20WT SmartLife Okos Radiátor termosztát" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések