Betöltés...

HP 963 Eredeti Tintapatron Cián

Ár: 10.770 Ft

Minden egyes HP tintapatron mögött több száz órányi tesztelés, valamint évek műszaki és tudományos kutatása áll, hogy lenyűgöző nyomtatási élményt nyújtsanak az ügyfeleknek. Számíthat a professzionális minőségű dokumentumokra. Az eredeti HP tintapatronok lenyűgöző megbízhatóságot nyújtanak a megbízható teljesítmény, a megbízható oldalhozam és a tartós eredmények érdekében. Az élénk színeket és az éles fekete szöveget ötvöző üzleti dokumentumok nyomtatásához.

Biztosítsa a megbízható, kiváló minőségű eredményeket gyors sebességgel, oldalról oldalra. Az eredeti HP tintapatronok lenyűgöző megbízhatóságot és kiemelkedő eredményeket biztosítanak, így HP nyomtatója olyan teljesítményt nyújt, amilyenre tervezték.

Az eredeti HP kellékanyagokat a környezetvédelem szem előtt tartásával tervezték. A HP megkönnyíti az erőforrások és a papír kímélését nyomtatás közben. Ha pedig végzett, egyszerűen és ingyenesen újrahasznosíthatja.

Kompatibilis nyomtatók: HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One Printer, HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One Printer, HP OfficeJet Pro 9020 All-in-One Printer, HP OfficeJet Pro 9023 All-in-One Printer.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 963 Eredeti Tintapatron Cián" című hirdetést látja. (fent)