Betöltés...

HPE 4TB 861683-B21 SATA3 3.5" Szerver HDD

Ár: 107.620 Ft

A HPE merevlemezek nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak a HPE szervereken és tárolóplatformokonA HPE merevlemez-meghajtók (HDD) nagyvállalati szintű meghajtók igényes, 24x7 adatközponti környezetekhez. A HPE HDD-ket életciklusuk során folyamatos minőségellenőrzéssel validálják és tesztelik.

Növelje a szerver teljes tárolókapacitását az üzleti szempontból kritikus munkaterhelésekhez HPE HDD-kkelA HPE legnagyobb kapacitású, 20 TB-os merevlemezeket kínál, amelyek ideálisak digitális tartalmakhoz, tömeges tároláshoz, felhő- és webes környezetekhez. A HPE Business Critical merevlemezek nagy kapacitást kínálnak a gazdaságos tömeges tároláshoz.

A HPE HDD-ket úgy tervezték, hogy nagy kapacitást, teljesítményt, megbízhatóságot és adatbiztonságot nyújtsanakA HPE HDD-ket úgy tervezték, hogy maximalizálják a szerver teljes tárolókapacitását adatközponti környezetben. A HPE HDD-k segítenek megakadályozni az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést a digitálisan aláírt firmware segítségével. A HPE HDD-k segítenek leegyszerűsíteni a meghajtók újrahasznosításának vagy ártalmatlanításának költségeit és bonyolultságát, miközben az Instant Secure Erase (ISE) technológiával védik az adatokat. Egyszerűsítse a HDD-tervezést és szabványosítsa a HDD-ket a HPE szerver- és tárolómegoldások között. A gyakori HPE HDD-hordozók konzisztenciát és kompatibilitást biztosítanak a HPE szerverek és tárolóplatformok között.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HPE 4TB 861683-B21 SATA3 3.5" Szerver HDD" című hirdetést látja. (fent)