Betöltés...

MikroTik LtAP LR8 LTE Router Kit

Ár: 131.890 Ft

A strapabíró tokban egy nagy teljesítményű, 2,4 GHz-es vezeték nélküli hozzáférési pont található Gigabit Ethernet-porttal, beépített GPS-szel és két belső LTE-antennával. Két miniPCIe foglalat van - az egyik az LTE-modemhez, a másik pedig a LoRa® technológiához szükséges koncentrátor gateway-kártyával van feltöltve.

Háromféle tápellátási lehetőség van: DC-csatlakozó, PoE-in és autóipari. Láttunk már olyan felhasználókat is, akik az LtAP-ot egy 20 000 mAh-s power bankkal táplálták egész nap!
Az IoT még sosem volt ilyen megfizethetőAhhoz, hogy teljesen megértsük, mire képes ez az eszköz, beszélnünk kell a dolgok internetéről. Kezdjük egy példával. Képzeljünk el egy gazdát, akinek szarvasmarhái vannak, öntözőrendszere a terményeknek, és raktára az áruknak. A mindennapokban szüksége van rá:

- nyomon követni az állatokat;

- figyelemmel kell kísérnie a gabonakészlet szintjét;

- az öntözőrendszer ellenőrzése

Mindezekhez a feladatokhoz a gazdálkodó olcsó vezeték nélküli érzékelőket használhat. Ezeket az LtAP-hez csatlakoztatva - összegyűjtheti a valós idejű adatokat, összekapcsolhatja azokat a jármű helymeghatározási információival, és nagy sebességű LTE-n keresztül elküldheti a felhőbe. Most már minden információ, amelyre szüksége van a gazdaságai növekedésének nyomon követéséhez és tervezéséhez, egy helyen található. Olyan egyszerű és olyan praktikus. Az e mögött álló vezeték nélküli technológiát LoRa®-nak hívják, ami a Long Range (nagy hatótávolság) rövidítése. Nagyon alacsony energiaigényű. Ezért a LoRa® a legjobb módja a tárgyak internetére vonatkozó megoldások kialakításának. A LoRa® az intelligens otthonoktól kezdve a mezőgazdaságon, az ellátási láncokon, a logisztikán át az intelligens városokig bármihez használható. Parkolóhelyek felügyelete, közüzemi szolgáltatások nyomon követése, környezeti adatok mérése és így tovább - a lehetőségek végtelenek.

Még egy ingyenesen használható kiszolgáló infrastruktúra is létezik - The Things Network, amelyet az LtAP LR8 LTE kit teljes mértékben támogat. A világszerte nagyszámú rajongói és fejlesztői közösségnek köszönhetően soha nem leszel egyedül a LoRa® hálózattal kapcsolatos kérdéseiddel.Tökéletes a logisztikához és a nyomon követéshezA 3 MiniSIM-helyet használhatja a mobilszolgáltatók közötti automatikus váltás beállításához. Nagyon kényelmes, ha rendszeresen át kell lépnie a határt. A készülék két belső LTE antennával rendelkezik, de az U.FL csatlakozók segítségével tetszés szerinti külső antennákat is hozzáadhatsz a még jobb lefedettség érdekében. Ugyanez vonatkozik a GPS-re is - külső antennát is csatlakoztathat. Egyébként a RouterOS dokumentációs weboldalán egy egyszerű alkalmazási példát is mellékeltünk, így azonnal elkezdheti a valós idejű helymeghatározást!
IoTLoRa®-termékeink készen állnak a "The Things Network" - a híres nyílt forráskódú infrastruktúrával való együttműködésre, amely ingyenes LoRa® hálózati lefedettséget biztosít, és rengeteg alkalmazással rendelkezik az Ön igényeihez. A "The Things Network" segítségével egy napon belül megkezdheti az Internetof- things használatát. És könnyen fejleszthető vállalati szintű hálózattá "The Things Industries".

A beállítás olyan egyszerű - bárki megtanulhatja. Nem kell újra feltalálni a kereket - csatlakozzon "The Things Network"-hez, hogy időt és energiát takarítson meg az intelligens megoldásokkal!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "MikroTik LtAP LR8 LTE Router Kit" című hirdetést látja. (fent)