Betöltés...

TCL Link Zone 4G Router

Ár: 24.170 Ft

Magas sebességA TCL LINK ZONE LTE cat4 MW42 egy kiváló ár-érték arányú hordozható router. A 4. kategóriába tartozó gyors 4G LTE adatátvitel támogatása lehetővé teszi akár 150 Mb / s sebességű adatok letöltését és 50 Mb / s sebességű küldését, ami kényelmes webhelyhasználatot, multimédiás szolgáltatásokat és szórakozást jelent az online játékokban. .

Hosszú hatástartamA készülék erős, 1500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 6 órás folyamatos működést biztosít. Ez azt jelenti, hogy a készülék egyetlen feltöltésével például az internetezést a Krakkótól a tengerig tartó vonatút teljes időtartama alatt használhatjuk.

Problémamentes használatAz okostelefonos alkalmazásnak és az átlátszó webpanelnek köszönhetően a TCL LINK ZONE LTE cat4 kezelése egyszerű és intuitív. Az élmény még jobbá tétele érdekében a routernek nincs szüksége kezdeti konfigurálásra – csak helyezze be a SIM-kártyát a megfelelő csatlakozóba, kapcsolja be az eszközt, és minden további művelet nélkül azonnal megjelenik az internet-hozzáférés.

Fejlett WiFiAkár 15 eszköz csatlakoztatható vezeték nélkül WiFi-n keresztül. A 802.11 b / g / n szabványok támogatása a routert kompatibilissé teszi a legtöbb WiFi modullal felszerelt berendezéssel.

Minimalista szépségMinden esztéta értékelni fogja ennek a készüléknek a minimalista kialakítását. Mindemellett elragadó, hogy ilyen széles funkcionalitás és rengeteg lehetőség rejtőzik egy könnyű, kompakt házban. A kis méretek és súly lehetővé teszik, hogy bárhol hozzáférjen a hálózathoz, ahol szükség van rá.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "TCL Link Zone 4G Router" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: