Betöltés...

VGA Bracket Darkflash DL240 (white)

Ár: 10.390 Ft

A Darkflash DL240 egy praktikus tartó VGA grafikus kártyákhoz. Mágneses alapjának köszönhetően stabil, és könnyen felszerelhető a számítógépházba. Az állítható konzoloknak köszönhetően könnyen az igényeidhez igazíthatod, a színes ARGB háttérvilágítás pedig egyedi jelleget kölcsönöz neki. Lehetőség van a termék szinkronizálására is az alaplappal.

Minden részletében kifinomult
A Darkflash DL240 tartóval stabilan rögzítheti VGA-kártyáját a számítógépházban, és megvédheti azt a sérülésektől. A stabil mágneses alapnak köszönhetően a termék gyorsan, további szerszámok nélkül felszerelhető. A készletben 2 db konzolt is találsz, amelyek tartós ABS-ből készültek. Bármilyen magasságban beállíthatod őket, így a konzolt könnyedén a tokhoz és a kiválasztott alkatrészekhez igazíthatod.

Színes háttérvilágítás
Szereted a modern játékstílusú eszközöket? Vagy talán egy hangulatos játékzónát szeretne kialakítani magának? A Darkflash DL240 tartó segít ebben! A termék színes ARGB háttérvilágítással van felszerelve - a dinamikus fényhatások biztosan sok felhasználónak tetszeni fognak. Az alaplappal és más komponensekkel is szinkronizálhatod a még érdekesebb vizuális hatások érdekében.

Széles körű kompatibilitás
Adjon számítógépének modern jelleget. A Darkflash DL240 tartó kompatibilis az ASUS, MSI, GIGABYTE és ASROCK alaplapokkal. Találsz egy GIGABYTE alkatrészekhez illeszkedő kábelt és egy 5V/3Pin csatlakozóval ellátott kábelt. Így szinkronizálhatja a háttérvilágítást az alaplapjával és kényelmesen vezérelheti azt. Megjegyzés: a termék nem kompatibilis a 12V/4Pin csatlakozókkal.

A doboz tartalma:
Tartókonzol
2x állítható kar
Háttérvilágítás szinkronizáló kábel 3Pin csatlakozóval
Kábel a GIGABYTE alaplaphoz való csatlakozáshoz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "VGA Bracket Darkflash DL240 (white)" című hirdetést látja. (fent)