Betöltés...

Logitech Folio Touch Apple iPad Pro Billentyűzetes tok - Grafitszürke (Svájci)

Ár: 84.890 Ft

EGY TOK MINDENHEZ
Gépelhet, médiatartalmakat nézhet meg, rajzolhat és olvashat az iPad Pro és iPad Air készülékekhez készült, érintőpaddal ellátott Folio Touch, a hihetetlenül sokoldalú billentyűzettok segítségével. Használja iPad készülékét egészen új módon az állítható állványnak, összehajtható billentyűzetnek és a kedvenc alkalmazásai pontosabb vezérlését lehetővé tevő nagy pontosságú érintőpadnak köszönhetően.

MEGDÖBBENTŐ PONTOSSÁG ÉS VEZÉRLÉS
A nagy pontosságú érintőpaddal növelje termelékenységét olyan alkalmazásokban, mint a Notes, a Pages, a Numbers és a Keynote. Emelje ki táblázatok celláit, másoljon szavakat és szerkesszen e-maileket iPad készülékén minden eddiginél gyorsabban.

AZ ÖSSZES KEDVELT MULTI-TOUCH-KÉZMOZDULAT
A nagy érintőpad támogatja az olyan jól ismert többérintéses Multi-touch kézmozdulatokat, mint a söprés, a görgetés, az alkalmazásváltás és a többi. A többérintéses Multi-touch kézmozdulatok segítik a feladatok gyorsabb végrehajtását, és maximálisra növelik a termelékenységet.

GÉPELJEN BÁRHOL, NAPPAL ÉS ÉJJEL
A hátsó megvilágítású billentyűk automatikusan igazodnak a pillanatnyi környezethez. Ha több vagy kevesebb fényre van szüksége, a billentyűk fényerőszintjeit szabályozhatja a billentyűzeten, így késő éjszakáig vagy rosszul megvilágított helyen is dolgozhat.

KÉNYELMES, A LAPTOPOKON MEGSZOKOTTHOZ HASONLÓ GÉPELÉS
A Logitech kiváló minőségű, csúcstechnológiát használó billentyűzeteket gyárt – ezért is adtunk el belőlük több mint 400 milliót. És minden tapasztalatunkat beleépítettük a Folio Touch billentyűzetbe. A laptopokéhoz hasonló billentyűzet nagy, kényelmes billentyűkkel van ellátva, amelyek minden lenyomás után tökéletesen visszaugranak a helyükre a gyors és pontos gépelés érdekében.

PARANCSBILLENTYŰK TELJES SORA
Felejtse el a képernyőn vagy a menükben való keresgélést egyszerű műveletek végrehajtásához – a Folio Touch iPadOS-parancsbillentyűk egész sorát tartalmazza a legnépszerűbb funkciókhoz, például a média-kezelőszervekhez, a fény- és hangerő-szabályozáshoz és egyebekhez egy érintéssel való hozzáférés érdekében.

NÉGY SOKOLDALÚ HASZNÁLATI MÓD
A Folio Touch billentyűzettoknak négy használati módja van, hogy minden feladatot könnyebben lehessen elvégezni.

TÖKÉLETES KÉP MINDEN FELADAT ESETÉN
Az állítható állvány 40°-os rálátási szöge garantálja, hogy mindig megfelelően lássa a képet, akár grafikont rajzol, akár kedvenc tévéműsorát nézi. Az állványt egy erős mechanikus csuklópánt tartja stabilan a helyén még erős képernyőre koppintások esetén is.

ÖSSZEHAJTHATÓ BILLENTYŰZET A NAGYOBB SOKOLDALÚSÁG ÉRDEKÉBEN
Amikor nem kell gépelnie, az összehajtható billentyűzet kikerül a képből, hogy igazi rajzolási vagy megtekintési üzemmódot kapjon, amikor semmi nincs Ön és az iPad bámulatos képernyője között.

TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ AZ iPAD KÉSZÜLÉKEKHEZ
A Folio Touch tokot úgy terveztük, hogy az iPad természetes kiegészítésének érzetét keltse. A letisztult külső és a puha szövetből készült külső borítás annyira simulékonyan illik össze az iPad esztétikus kinézetével, hogy azon fog csodálkozni, hogyan élhetett eddig nélküle.

BEKAPCSOLÁS ÉS PÁROSÍTÁS EGY KATTINTÁSSAL
A Smart Connector révén azonnal párosítható az iPad készülékekkel. Akkumulátort pedig nem adunk hozzá, mert nem kell – a Folio Touch közvetlenül az iPad készülékből kapja az áramellátást.

KATONAI SZINTŰ VÉDELEM
Teljes körű védelmet szeretne? Ne keressen tovább. A katonai törésteszt szabványokat (MIL-STD 810G) túlteljesítő biztonságos mágneses csattal rendelkező erős tok védi az iPad Pro készülék előlapját, hátlapját és sarkait az ütődések, karcolások és ráfröccsenő folyadékok ellen.

A LOGITECH CRAYON HELYE
Állandóan elhagyja Logitech Crayon ceruzáját? A Folio Touch gondolt Önre. Egy beépített helyen biztonságban van Logitech Crayon ceruzája, ráadásul mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

KOMPATIBILITÁS: Apple iPad Pro ( 1., 2., 3., 4. gen )

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Logitech Folio Touch Apple iPad Pro Billentyűzetes tok - Grafitszürke (Svájci)" című hirdetést látja. (fent)