Betöltés...

Acer Predator Connect W6d Dual-Band Gigabit Router

Ár: 100.260 Ft

HIBRID HÁLÓZATNövelje hálózati átviteli sebességét ezekkel a technológiákkal: Hibrid szolgáltatásminőség – kompatibilis az Intel® Killer™ prioritási motorral, amelyet úgy terveztek, hogy észlelje és felgyorsítsa a hálózati forgalmat a maximális sebesség érdekében. Az intelligens eszközfelismerésnek köszönhetően pedig az útválasztó bármilyen eszközön vagy alkalmazáson működik.

OSZTÁLYÁJÁBAN A LEGJOBBRouterhez itt nagyon erős specifikációt található! A 2 GHz-es négymagos processzorral, az 1 GB DDR4 RAM-mal és a hatalmas, 4 GB-os ROM-mal gyakorlatilag nincs esély arra, hogy az útválasztó lelassul, túlterhelődik vagy lemarad.

GYORS ÉS BIZTONSÁGOSNe aggódjon a biztonság miatt. A Trend Micro Home Security segítségével extra védelmet kaphat az esetleges behatolások ellen. Állítsa le ezeket a rosszindulatú webhelyeket és a lehetséges webes támadásokat az IoT Security Protection segítségével, és szükség esetén engedélyezzen néhány szülői felügyeletet is.

ERŐSÍTSE A JELZÉSTKalibrálja a Wi-Fi jeltartományt a számítógéphez az antennák megfelelő beállításával. A routeren lévő LED jelzi a jelerősséget. A kék azt jelenti, hogy jó, a sárga a közepes, a piros pedig természetesen a rosszat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Acer Predator Connect W6d Dual-Band Gigabit Router" című hirdetést látja. (fent)