Betöltés...

Lancom 1793VA Gigabit Router

Ár: 409.660 Ft

A meglévő ISDN és analóg komponensek további használataA LANCOM 1793VA fordít az ISDN, az analóg és a VoIP között. A legújabb VoIP-berendezésekkel együtt a meglévő ISDN- és analóg komponensek cseréje nélkül tovább üzemeltethetők. Ez a költségtakarékos megoldás az új All-IP kapcsolatra való átállás után is kényelmesen és professzionálisan integrálja ISDN és analóg komponenseit. Az analóg, ISDN és VoIP PBX eszközök kombinációjának üzemeltetése közvetlenül a LANCOM routerén is lehetséges.
Professzionális telefonálás a LANCOM VCM-mel (Voice Call Manager)A LANCOM Voice Call Manager már integrálva van a LANCOM 1793VA készülékbe, és fejlett telefonos támogatást nyújt. A telefonálás minden aspektusát kezeli, és az útválasztóhoz csatlakoztatott összes PBX-összetevőt vezérli. Ezenkívül a LANCOM DECT 510 IP bázisállomással való automatikus beállítás révén lehetővé teszi a DECT-telefonok egyszerű integrálását.
Integrált munkamenet-határvezérlőA LANCOM Voice Call Manager biztosítja a Session Border Controller funkcióit: Ez biztosítja a külső (nem biztonságos) és a belső (biztonságos) hálózatok elkülönítését. Emellett a hangcsomagok a sávszélesség-foglalásnak köszönhetően előnyben részesülnek (Quality of Service), ami biztosítja a magas hívásminőséget. Ezen túlmenően a VCM SIP-proxyként lehetővé teszi a jelzések és a hangadatok professzionális kezelését a magas biztonság érdekében a telefonbeszélgetések létrehozásakor, végrehajtásakor és lebontásakor, beleértve az átkódolással történő protokollkonvertálást is.
LANCOM SD-WAN - Következő szintű hálózatépítésA LANCOM SD-WAN segítségével központilag, költséghatékonyan, gyorsan és stresszmentesen kezelheti és felügyelheti teljes vállalati hálózatát! A LANCOM Management Clouddal kombinálva az SD-WAN átjáró a telephelyek közötti biztonságos VPN-kapcsolatok (Auto-VPN) automatizált beállításának minden lehetőségét biztosítja, beleértve a hálózati virtualizációt is. Az olyan kiemelt funkciók, mint a nagy skálázhatóságú VPN (HSVPN) és a fejlett Mesh VPN jelentős pluszt nyújtanak Önnek a skálázhatóság és a hatékonyság terén a nagyszámú telephely és alkalmazás esetén. Továbbá, ha több WAN-kapcsolat van definiálva, ezek automatikusan aktív/aktív üzemmódban (terheléselosztás) működnek, ezáltal növelve a rendelkezésre álló teljes sávszélességet. A dinamikus útvonalválasztás és a dinamikus forgalomirányítás segítségével az alkalmazások dinamikusan a mindenkori legjobb kapcsolaton keresztül is átirányításra kerülnek.
Biztonságos kommunikáció VPN-en keresztülA virtuális magánhálózatokkal (VPN) az internet nyilvános közegét használja kommunikációs útvonalként, és úgy biztosítja a kapcsolatot, hogy a kommunikáció továbbra is teljesen hozzáférhetetlen marad külső felek számára. Ez az SD-WAN átjáró öt integrált IPSec VPN-csatornát kínál a biztonságos titkosításhoz, így a mobil alkalmazottak, otthoni irodák vagy fiókirodák összekapcsolásakor mindig garantált a vállalat belső adatainak védelme. A LANCOM VPN opcióval akár 25 VPN-csatornára is bővítheti a készüléket, így az infrastruktúra könnyen, további hardverek nélkül is együtt nőhet az igényekkel.
Biztonság Made in GermanyA szoftverfejlesztés, a hardverfejlesztés és a gyártás elsősorban Németországban történik, csakúgy, mint a hálózatmenedzsment hostingja. Különös figyelmet fordítunk a kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel rendelkező, megbízható megoldások biztosítására. A termékek másik fontos biztonsági jellemzője, hogy nem tartalmaznak hátsó ajtókat, amit a német szövetségi gazdasági minisztérium a "IT Security made in Germany" minőségi pecséttel ismert el.
Maximális ElőretekintésA LANCOM termékek szakmai szakértelemre, sokéves informatikai tapasztalatra és kiváló minőségű anyagokra épülnek. Minden készülékünk a jövőre méretezett hardverrel van felszerelve, és még a régebbi termékgenerációkig visszanyúlva is évente többször ingyenesen elérhetőek a LANCOM operációs rendszercsalád frissítései. Ez garantálja a hosszú élettartamot, miközben technikailag naprakész marad, ami az Ön befektetésének valódi védelmét jelenti. A LANCOM infrastruktúrák ráadásul könnyen skálázhatók. A maximális kompatibilitás azt jelenti, hogy a hálózatok könnyen bővíthetők további LANCOM komponensekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lancom 1793VA Gigabit Router" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: