Betöltés...

Edifier W800BT Plus vezeték nélküli fejhallgató, aptX (piros)

Ár: 21.590 Ft

A W800BT Plus vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóval bárhol élvezheti a kiváló hangminőséget. A tartós akkumulátor akár 55 órányi lejátszást biztosít. A készüléket 3,5 mm-es audiokábellel vezetékes módon is csatlakoztathatja. A 40 mm-es hangszórók kristálytiszta, lenyűgöző hangzást biztosítanak, a Bluetooth 5.1 csatlakoztathatóság pedig stabil, gyors és interferenciamentes jelátvitelt biztosít. Lehetőség van arra is, hogy a fejhallgatót egyszerre 2 készülékhez vezeték nélkül csatlakoztassa.
A legmagasabb szintű hangzást biztosítja Önnek
A 40 mm-es neodímium mágneses meghajtók felelősek azért, hogy kiváló hangminőséget kapj. Nekik köszönhetően a fejhallgató kristálytiszta, természetes hangzással és erősített basszussal nyűgöz le. Az Edifierrel újra felfedezheti és megszeretheti kedvenc zeneszámait. A CVC zajszűrésnek köszönhetően telefonon is szabadon beszélhetsz.
Hihetetlenül hosszú üzemidő
A fejhallgató hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel körülbelül 55 óra üzemidőt biztosít. Készenléti üzemmódban akár 800 órát is kibírnak. Így szinte bármilyen helyzetben könnyedén használhatja őket. Filmest otthon? Vagy egy hosszú utazás? Egy lemerült akkumulátor soha többé nem fogja megzavarni a terveit!
2 módon csatlakoztathatja őket
A fejhallgató 2 módon csatlakoztatható a kiválasztott eszközökhöz - vezetékes és Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ezáltal a W800BT Plus széles körű kompatibilitást biztosít. A 3,5 mm-es audiokábellel például csatlakoztathatja laptophoz vagy MP3-lejátszóhoz. Akkor is használhatja, ha a fejhallgató akkumulátora lemerült, és nincs ideje feltölteni. A Bluetooth lehetővé teszi, hogy a W800BT Plus-t kényelmesen, vezeték nélkül csatlakoztassa például okostelefonjához vagy táblagépéhez. Támogatja az aptX szabványt is.
Kényelem és elegáns kialakítás
A fejhallgató nemcsak funkcionális, hanem hihetetlenül kényelmes is. A nagyméretű, puha fülkagylók szorosan illeszkednek a fülekhez anélkül, hogy nyomnák azokat - így nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt. A W800BT Plus könnyű is, így akár órákon keresztül is kényelmesen viselheted. A fejhallgató modern, minimalista, stílusos dizájnnal is rendelkezik.


Fejhallgató / Headset Headset
Típus Wireless
Kialakítás Over-Ear
Csatlakozás
3.5 mm Jack
Bluetooth 5.1
Kábelhossz Vezeték nélküli
Fejhallgató frekvencia átvitel 20 Hz – 20 kHz
Extrák
Beépített akkumulátor
Beépített LED indikátorok
Ergonomikus kialakítás
Hangerőszabályzó
Mikrofon
Zajszűrő
Szín Piros
Súly (bruttó) 0.82 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Edifier W800BT Plus vezeték nélküli fejhallgató, aptX (piros)" című hirdetést látja. (fent)