Betöltés...

Edifier W800BT Plus vezeték nélküli fejhallgató, aptX (fekete)

Ár: 21.590 Ft

Edifier W800BT Plus fejhallgató
A W800BT Plus vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű hangot élvezzen, ahol csak akar. A tartós akkumulátor akár 55 órás munkaidőt biztosít. Vagy csatlakoztathatja a készüléket egy kábellel egy 3,5 mm-es audiokábellel. A 40 mm-es hangszórók kristálytiszta, kellemes hangzást nyújtanak Önnek, a Bluetooth 5.1 csatlakozás pedig stabil, gyors, interferenciamentes jelátvitelt garantál. Az is lehetséges, hogy a fejhallgatót egyszerre 2 eszközhöz csatlakoztassa vezeték nélkül.





A legmagasabb szintű hangzást biztosítják
A 40 mm-es neodímium mágneses hangszórók a kiváló hangminőség biztosításáért felelősek. Nekik köszönhetően a fejhallgató kristálytiszta, természetes hangzással és fokozott mélyhanggal örvendeztet. Az Edifier segítségével újra felfedezheti és megszeretheti kedvenc dalait. Szabadon beszélhet telefonon is - a CVC zajcsökkentésének köszönhetően.





Hihetetlenül hosszú munkaidő
A fejhallgatók tartós akkumulátorral vannak felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 55 órás munkaidőt biztosít. Készenléti állapotban akár 800 órán át is eltarthatnak. Tehát szinte bármilyen helyzetben problémamentesen felhasználhatja őket. Éjszakai filmmaraton otthon? Vagy talán egy kivételesen hosszú út? A túl gyorsan lemerült akkumulátor soha többé nem fogja meghiúsítani a terveit!





Két módon kötheti össze őket
Két lehetőség van a fejhallgató kiválasztott eszközökhöz való csatlakoztatására - vezetékes és Bluetooth-on keresztül. Ennek köszönhetően a W800BT Plus széles kompatibilitás jellemzi. 3,5 mm-es audiokábellel többek között laptophoz vagy MP3-lejátszóhoz is csatlakoztathatja őket. Akkor is használja ezt az opciót, ha a fejhallgató akkumulátora lemerült, és nincs ideje feltölteni. A Bluetooth lehetővé teszi a W800BT Plus kényelmes, vezeték nélküli csatlakoztatását, például okostelefonnal vagy táblagéppel. Támogatja az aptX-t is.





Kényelem és elegáns design
A fejhallgató nemcsak funkcionális, hanem hihetetlenül kényelmes is. A nagy, puha fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a füléhez anélkül, hogy megnyomnák őket - így nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt. A W800BT Plus sem nyom túl sokat - így órákig kényelmesen viselheti őket. A fejhallgatókat modern, minimalista, stílusos kialakítás jellemzi.





Beleértve
Fejhallgató
USB-C töltőkábel
Fülvédők (1 pár)
3,5 mm-es audio kábel
Használati utasítás


Leírás


Gyártó Szerkesztő
Modell W800BT Plus
Hangszóró 40 mm
Wersja Bluetooth 5.1
Profil Bluetooth HFP, A2DP, AVRCP
Hatótávolság Tegyen 10 m-t
Akkumulátor 850 mh
Töltési idő Rendben. 3 óra
Játékidő Rendben. 55 óra
Készenléti idő Rendben. 800 óra
Bejárat 5 V 500 mA
Érzékenység 93 dB
Impedancia 32Ω
Frekvencia válasz 20Hz-20kHz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Edifier W800BT Plus vezeték nélküli fejhallgató, aptX (fekete)" című hirdetést látja. (fent)