Betöltés...

YESforLOV - Természetes unisex sikosító, aloe verával - 100 ml

Ár: 21.390 Ft

A YESforLOV természetes unisex sikosító 98%-ban természetes eredetű és 96%-ban bio eredetű összetevőkből készült, (víz kivételével), az ISO 16128 szabvány szerint. Ez a termék kifejezetten az intim élvezetek és jólét természetes módon történő támogatására lett tervezve, kínálva egy síkosító megoldást, amely tökéletesen harmonizál minden szexualitással, tiszteletben tartva a bőr és az érzékeny nyálkahártyák igényeit.


Az aloe vera és zsályakivonattal dúsított formula kiemelkedik a síkosítás terén, csökkentve a kellemetlenségek kockázatát, miközben biztosítja a bőr isteni puhává és selymessé válását. Ez a bio síkosító nem csak egy intim termék, hanem egy összetevőkben gazdag, bőrápoló készítmény is, amely minden bőrtípushoz és szexualitáshoz igazodik.


Főbb jellemzők:



98%-ban természetes és 96%-ban bio eredetű összetevők
Nem irritál, nem tartalmaz parfümöt, színezéket, szilikont vagy ásványi olajat
Zsálya és aloe vera kivonattal a bőr megnyugtatására és hidratálására
Kompatibilis latex óvszerekkel és minden típusú szexuális játékszerrel is.
Fiziológiailag igazodó pH a hüvelyflóra egyensúlyának megőrzésére
Környezetbarát csomagolás, 100%-ban újrahasznosítható, cukornádból készült műanyag tubusban


A YESforLOV Természetes Unisex Kenőcs nem csak a szexuális élmények javítására szolgál, hanem a bőrápolás és az intim egészségmegőrzés fontos eszköze is. A könnyű, nem ragadós textúrája biztosítja a természetes érzést és kényelmet, miközben fokozza a szexuális élvezeteket és megkönnyíti az intim kapcsolatokat.


A termék 100 ml tubusban, környezettudatos és újrahasznosítható csomagolásban kapható, amely összhangban van a környezetvédelmi elkötelezettségekkel. Fedezd fel a természetes összetevők által nyújtott simaságot és hidratálást.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "YESforLOV - Természetes unisex sikosító, aloe verával - 100 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem