Betöltés...

Análdugó Purple Shining – kicsi

Ár: 5.130 Ft

Az élénklila dugó mindenkit megörvendeztet, aki keresi az első dugóját, hogy kinyissa az ajtót az anális stimuláció világába. A kis méret és a nagyszerű anatómiai forma tökéletes választássá teszi kezdők számára.

A segédeszköz különösen éjszaka fog örömet okozni, amikor a színe liláról neonzöld árnyalatra változik, amely megvilágítja a sötétséget. Annak érdekében, hogy teljes mértékben élvezhesse a játék világító hatását, javasoljuk, hogy nappali fényben vagy lámpa alatt világítsa meg.

A dugó mini mérete ideálissá teszi az anális játék megkezdéséhez. A keskeny hegy az anatómiai formával kombinálva megkönnyíti a behelyezést.

A kiváló minőségű szilikon anyag puha felületével és hipoallergén tulajdonságaival örvendezteti meg Önt, melyeknek köszönhetően a gyógyászatban is gyakran használják.

Szeretjük a dugó teljesen szilikon kialakítását, amely teljesen vízállóvá teszi. Ezért játszhat vele a fürdőben vagy úszhat a tóban.

A dugó talpán található, praktikus fül még élvezetesebbé teszi a játékot. Csak fogja meg az ujjaival lyukat, és az análdugó érzéki be- és kidugásával izgathatja az análist. Az érzékeny anális falak gyorsan reagálnak erre, és kirobbanó élvezettel jutalmazzák.

Az urak nem csak a díszített feneket fogják értékelni partnereikben, hanem a szűkebb hüvely hatását is. A női ölbe való behatolás ezért minden eddiginél intenzívebb lesz.

Egy kis hátrányt találtunk az análdugó nyilvános viselésénél. Amikor hosszú ideig ülünk egy padon vagy az irodai székben a munkahelyünkön, a fül egy idő után kellemetlenül nyomott bennünket. Tehát a Purple Shining análdugót inkább ágyjátékhoz ajánljuk, mint sétákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó Purple Shining – kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem