Betöltés...

Fun Factory Miss Bi duál vibrátor (18 cm)

Ár: 27.885 Ft

Kettős vibrátor Fun Factory Miss Bi a nőiesség ünneplésére jött létre. Megszelídíthetetlen lázadó, ellenállhatatlan szexuális vonzerővel, vad és nyitott, mint a rock'n'roll. Beteljesíti titkos és legvadabb orgazmus álmát. Ez az elkényeztetett kis hölgy kívülről puha, de belülről egy barom, két egymástól függetlenül vezérelt motorral, amelyek minden nőt egy felejthetetlen utazásra visznek. Nagyon szeretjük, hogy kisebb méretei mellett is teltségérzetet ad a teste. A sima felületnek köszönhetően játékosan csúsztathatod a megfelelő helyre, ami garantálja a maximális elégedettséget . Tesztelőink macskák módjára doromboltak örömükben, miközben stimulálták mindkét érzékeny pontjukat – a G-pontot és a csiklót. Hiszen csak ebben az okos hölgyben találnánk kivetnivalót. A mágneses csatlakozó nem teljesen tökéletes, és néha nem tartja meg az első próbálkozást. De egy kis ügyességgel és gyakorlással egyszer-kétszer a vibrátorra rögzítheted, és úgy tudod majd tölteni, mint senki mást.

A készüléket pacemakerrel rendelkező személyek nem használhatják. A vibrátorban mágneses motor található, ami károsíthatja a funkcióit.

Mi az a Click 'n' Charge?
A töltéshez használt kábel Fun Factory Miss Bi, az egyik végén szabványos USB-vég található, amelyet például telefontöltőhöz, powerbankhoz vagy laptophoz csatlakoztathat. A másik végén egy speciális mágneses vége van, amelyet a vibrátor kijelölt pontjára helyez Fun Factory Miss Bi és ez megkezdi a töltést. Látni fogja, hogy ez egy komplett játék.

Értesítés:

Neked Fun Factory Miss Bi maximális örömet okozott és a lehető leghosszabb ideig tartott, van még néhány fontos tippünk az Ön számára. A vibrátor játék, de csak felnőtteknek való, így biztosan nem gyerekek kezébe. Csak akkor fog örömet okozni, ha egészséges, nem irritált, sérült vagy más módon sérült bőrön használja. A mágneses kábel nagyszerű kiegészítő, de ne feledje, hogy áram van benne, ha csatlakoztatva van. Ezért a csatlakozók ne érjenek egymáshoz, és ne dörzsöljenek semmilyen fémtárgyhoz, még egy gyűrűhöz sem, rövidzárlat léphet fel. És egy vibrátor Fun Factory Miss Bi csak akkor töltse, ha ki van kapcsolva és nincs használatban. Ha levegőt szeretne venni és eltenni a játékot valahova, olyan helyet válasszon, amely száraz, normál szobahőmérsékletű és nem éri be a napfényt. Lehetőleg erotikus segédeszközök csomagolásában, hogy ne érjen hozzá más játékokhoz vagy eszközökhöz, anyagukkal egymásra hathatnak. És a fő figyelmeztetés a végére: ha egyszer kipróbálod ezt a lázadót, többé nem engeded el.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Miss Bi duál vibrátor (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem