Betöltés...

HOT afrodiziákum eXXtreme power caps (10 tabl.)

Ár: 9.450 Ft

A német HOT gyártó Extreme Power Caps tablettái segítenek a gyorsabb erekció elérésében. A hatás gyorsan, már 1 órán belül elkezdődik, és általában több órán át tart.

Könnyű használatának és praktikus csomagolásának köszönhetően a tabletták mindig Önnél lehetnek. Könnyen emlékezni fog az egyszerű adagolásra. Mindössze egy kapszulát kell bevennie éhgyomorra 2 órával a tervezett szexuális tevékenység előtt. Ne keverje koffeinnel vagy alkohollal, mert ez csökkenti a hatást.

Ennek a természetes afrodiziákumnak az ereje az összetételében rejlik. A kardamom pozitív hatással van az idegrendszerre, az erekre és a szívre. A tablettákban található guarana stimuláló hatásáról ismert. Növeli a szexuális vágyat, erős serkentő hatása miatt a fiatalság elixírjének is nevezik. A tabletták zabkivonatot is tartalmaznak, amely természetes afrodiziákum.

A praktikus, 10 tablettát tartalmazó csomagot különösen azok fogják értékelni, akik ismételten visszatérnek ehhez a termékhez.

Sajnos ügyfeleink százaival együtt azt tapasztaltuk, hogy az Extreme Power Caps nem mindenkinél működik. De tapasztalatból tudjuk, hogy nincs ennél jobb vény nélkül kapható erekciós termék.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "HOT afrodiziákum eXXtreme power caps (10 tabl.)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem