Betöltés...

Fleshlight STU vagina (25 cm)

Ár: 25.990 Ft

A Fleshlight STU művagina intenzív, puha dudorok alakú belső szerkezettel masszírozza a péniszt teljes hosszában. A játék puha tapintású Superskin anyagból készült, amely gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, hogy hűen szimulálja a női ölbe való behatolást. A műanyag tok alján található forgószelepnek köszönhetően szabályozhatja a vákuum szintjét a segédeszköz belsejében. Ezt nemcsak a tapasztalatlan nyuszik fogják értékelni, akik edzeni szeretnék állóképességüket, hanem az erős stimulációt kedvelő urak is. A Állvány maszturbátor szárításához egy szuper kiegészítő, amely a Don Pudre púderrel együtt megkönnyíti a művagina karbantartását és szépségének meghosszabbítását.

A szabadalmaztatott Superskin anyag olyan puha és gyengéd tapintású, mint a valódi emberi bőr. Felmelegítés után a hüvely jól vezeti a hőt, és hosszabb ideig megtartja azt. Uraim, próbálják meg használat előtt kivenni a hüvelyt a tokból, meleg vízben felmelegíteni, majd visszahelyezni. A részletes vagina másolattal kombinálva a férfiak a legrealisztikusabb élményt élvezhetik maszturbálás közben.

A tipikus zseblámpa alakú, műanyag tok nem feltűnő, és kemény ABS műanyagból készült, amely jól tartható a kézben, még a női kezekben is. Az úriemberek ezért a közös játszadozásba vonják be a segédeszközt, hogy élvezzék a szexet képzeletbeli hármasban. Csak feküdjön kényelmesen a hátára, és hagyja, hogy a partnere kezében lévő szexuális játékszer kényeztesse. De ha szeret a helyzet ura lenni, vegye a kezébe a Fleshlight vaginát, és bátorítsa a kedvesét, hogy simogassa a heréit, a combjait vagy a fenekét.

A speciális, kerek kiemelkedések alakú belső szerkezet úgy masszírozza a péniszt, mint egy valódi hüvely. Tesztelőink szó szerint függőséget alakítottak ki a kéjes stimuláció és a szoros fogás iránt. Ezért térnek vissza mindig a Fleshlight STU maszturbátorhoz, és viszik magukkal a nyaralásra is.

Nagyra értékeljük a szexjáték életnagyságát is, a műanyag tokja alján egy forgószeleppel rendelkezik, amellyel szabályozhatja a vákuumot a segédeszköz belsejében.

A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően a maszturbátorral a fürdőszobában vagy a zuhany alatt is játszhat. Csak vigyázzon a tusfürdőkkel és más szappanokkal, amelyek károsíthatják az anyag sima felületét.

A világhírű Fleshlight márka híres ikonikus formatervezéséről, szabadalmaztatott anyagáról és minőségesen kidolgozott termékeiről, amelyek rajongók millióit nyerték el világszerte.

Sajnos a Fleshlight STU művagina használatakor kicsit fájlaltuk a magasabb vételárat és az igényesebb karbantartást. Ezt azonban megkönnyítheti a szárítóállvány használatával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight STU vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem