Betöltés...

CloneBoy fekete péniszmásoló készlet

Ár: 9.985 Ft

A CloneBoy saját péniszed elkészítéséhez új élményt hoz a hálószobába, és mosolyt csal mindkét partner arcára. Élvezheti A férfi büszkeség megbízható másolatát a közös szórakozás és az elválás pillanatai alatt. Ez a nem hagyományos szórakozás minden korosztály számára megörvendezteti a humorérzéket és a kísérletezési kedvet sem nélkülöző párokat.

A vibrátorok klasszikus body és izzó zöld változata után meghívtunk a bulira egy fekete színű öntvény készítéséhez szükséges szettet is, amely csodálatosan bővíti a játékkollekciót. Mindhárom árnyalatú kiegészítő kiválóan alkalmas születésnapi, lánybúcsúi, randevúzási vagy házassági évfordulós ajándéknak is.

A vibrátor szilikon anyaga puha tapintású, de a tömör mag még vadabb játékot is kibír. Egy speciális 3D-s gél biztosítja, hogy a férfi büszkeségének minden részlete belevésődik a péniszbe. Élvezni fogja a szép formájú makk, a fityma és a természetes erezet látványát .

Szeretjük a kütyü vízálló kezelését , így zöldek a vízi játékok. Pofon a vibrátorral a zuhany alatt, a fürdőben vagy a pezsgőfürdőben. A vízben eltöltött orgazmus feldobja egy nehéz nap kezdetét és végét.

A vibrátor elkészítése egy kis gyakorlást igényel , és elsőre még nekünk sem sikerült. Ha az öntvény elsőre nem sikerül, írjon nekünk, és ingyenesen küldjük a cserecsomag 3D gélt. A 2. próbálkozásra már megy a casting egynek. A készlet legfeljebb 20 cm hosszú péniszhez való.

Megtudtuk, hogy az öntvénygyártás nem csak egy partner tevékenysége. Ezért javasoljuk , hogy a másik fele is segítsen a szerszám elkészítésében . Ne feledje, hogy a felálló pénisznek öntéskor mindig a forma közepén kell lennie. Ha a férfi büszkeség kissé ívelt, próbálja meg megdönteni a formát úgy, hogy a pénisz ne érjen a falhoz.

Semmi sem tökéletes, és még a CloneBoy fekete szereposztásnak is vannak hibái. A 3D gél száradása után apró buborékokat találsz az anyagban, és meglephet a szilikon sajátos illata is, ami néhány mosás után fokozatosan elillan.

Elkészítési útmutató:


Ürítse ki a csomagolásként szolgáló hengert. Számítsa ki az erekciós pénisz hosszát + 5 cm. Vágja le a henger felesleges hosszát.
Vágja le a hengert és ragassza fel úgy, hogy az átmérője 6 cm legyen. Használjon vízálló szalagot, hogy a görgő ne váljon le a folyamat közepén.
Ragassza fel a szalagot az éles vágott végére is.
Helyezze a fekete gumi hüvelyt a henger egyik végére. Óvakodj a szakadástól!
A hüvelyt úgy állítsa be, hogy 6 cm-re nyúljon a hengeren, és a nyílása középen legyen.
Állítsa fel a péniszt, és biztosítson neki egy erekciós gyűrűt.
Helyezze be a péniszt a hengerbe a hüvelyen keresztül.
Öntsünk egy zacskó 3D gélt (még por alakban) a tálba és adjunk hozzá 0,5 liter 18 °C-os vizet, tesztelőink szerint a kicsit melegebb víz alkalmasabb, mert különben a pénisz leeshet egy ilyen sokk.
Vízzel való érintkezés után a gél megkeményedik. A gél 3-4 percen belül megkeményedik. Tehát próbáljon gyorsan cselekedni. :)
Keverje össze a vizet a zselével, hogy homogén masszát kapjon. Fontos, hogy a gél vízzel való érintkezését követő két percen belül öntse a gélt a hengerbe.
Fogja meg a hengert, és egyenletesen öntse bele a gélt.
Ha a pénisz hozzáér a henger falához, elfordíthatja a tartályt, vagy ujjaival mozgathatja a pénisz közepére.
Várja meg, amíg a 3D gél megkeményedik.
Lazítsa meg vagy távolítsa el az erekciós gyűrűt, és húzza ki a péniszt a formából.
Helyezze a formahengert függőlegesen úgy, hogy a forma fejjel lefelé legyen.
Vegyünk fel kesztyűt, és alaposan keverjük össze a szilikonmasszát egy percig.
A megszilárdult keveréket óvatosan öntse a szilikonmasszával ellátott edénybe, elkerülve a kifröccsenést.
Ha a szilikonmassza felszívta a szilárdító szert, kezdjük el alaposabban és gyorsabban keverni két percig.
A szilikon 2-3 perc múlva kezd megkeményedni. 2 perc keverés után töltsük meg a formát szilikonmasszával.
Hagyja a szilikont 24 órán át megkeményedni.
Óvatosan kivesszük a formából, és levághatjuk róla a felesleges masszát.
Alaposan mossa le szappannal és vízzel.
És most ugorjunk akcióba!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "CloneBoy fekete péniszmásoló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem