Betöltés...

Dilator katéterrel Ribbed (9 mm)

Ár: 8.185 Ft

Rengeteg katéteres tágító található a piacon, de mi vettük a fáradságot, és a tesztelés után kiválasztottuk az Önnek legmegfelelőbbet. A Ribbed katéteres tágító biztonságos a test számára játék közben, és különösen a tapasztaltabb férfiakat vagy párokat fogja örömet okozni, akik szeretik élvezni a húgycső lassú nyújtását, a pisizést vagy más BDSM-játékokat az ágyban. Az urak a katéteren keresztül úrnőjük tenyerébe is ejakulálhatnak.

A katéter rugalmas és hajlékony alakja jól megalapozott. Hosszúságának köszönhetően tökéletesen irritálja az egész húgycsövet és a prosztatát . Tesztelőink bebizonyították, hogy képesek katétert behelyezni egy férfi büszkeségébe a teljes erekció során .

A szilikon gyűrű tökéletesen rugózik. Ellentétben a tömör fémgyűrűkkel, akkor is könnyedén felfűzheti a makkba, ha a pénisz felálló, és nem ragad meg a péniszgyűrűn. Ezenkívül a segédeszköz megfojtja a makkot , amely érzékenyebb lesz minden ujjal vagy nyelvvel történő érintésre.

A katéter fém vége három finom hullámos kiemelkedéssel kellemesen irritálja a pénisz és a prosztata belső falait. A mélyen behatoló urak ízlelgetik azokat az érzéseket, amelyek az orgazmus mennyországába lendülnek. De felejthetetlen pillanatok is következnek, amikor a tágító lassan kihúzódik a péniszből, ami alatt sok férfi átéli az ejakulációhoz hasonló örömöt.

A minőségi szilikon kellemes tapintású. Ez az anyag nem porózus felülettel rendelkezik, és nem okoz allergiát vagy sérülést a húgycső belsejében.

A vízálló kezelésnek köszönhetően a készülék könnyen tisztán tartható, így csak minimális időt fog a karbantartására fordítani. Nem ajánljuk a péniszben tágítóval ellátott vízi játékokat . A vízből baktériumok bejuthatnak a húgycsőbe és kellemetlen egészségügyi problémákat okozhatnak.

Két 25 és 32 mm átmérőjű gyűrűt találsz, melyeket szükség szerint cserélhetsz. A tágító így a kevésbé tehetséges és a nagyobb pénisszel rendelkező férfiak számára egyaránt megfelelő.

A bordás katéteres katéterrel ellátott tágítónak csak egy apró hibája van. A játék a szélesebb átmérő miatt nem alkalmas kezdőknek, akiknek más, kisebb modellt kell keresniük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dilator katéterrel Ribbed (9 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem