Betöltés...

Fun Factory Stronic Petite handsfree pulzátor, kék

Ár: 46.970 Ft

Szeretjük a Fun Factory játékokat. Ezért vettük fel a kínálatba a Stronic Petite pulzátor úti változatot is, amellyel kezdők és tapasztalt hölgyek egyaránt élvezhetik a vad handsfree menetet. A kettős stimulációt kedvelő nőknek és az elegáns ajándékot kereső férfiaknak azonban azt javasoljuk, hogy válasszák az olcsóbb Pleasurix Duo készletet. Az ügyes pulzátor 10 pulzációs programmal kombinálva a csiklón lévő nyomáseszközzel gyors és intenzív orgazmust biztosít a hölgyeknek. A Pleasurix Duo készlet mindkét játékát a nők együtt vagy külön is használhatják. Szex vagy maszturbáció közben. A fel-le mozgás és a csiklót érő nyomásstimuláció kombinációja elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánlott, akiknek nincs belső orgazmusuk, amit gyakorolhatnak ezzel a készlettel. Ezáltal a csúcsot a partnerükkel folytatott szex során is átélhetik.

Az eszköz anatómiai formájának köszönhetően könnyen behelyezhető, ívelt hegye jól illeszkedik a G-ponthoz. A bordázott felülettel kombinálva intenzíven stimulálja a hüvelybemenetet és erőteljes belső orgazmusokat okoz.

A kiváló minőségű szilikon anyag selymes tapintású, kézben megnyomva pedig kellemesen puha. A pulzátor hegye ezért könnyen hajlik és alkalmazkodik az emberi test anatómiájához.

Az erős pulzálás hűen utánozza a partner behatolásait. A játszadozások az eszközzel ezért hasonlítanak a szexre egy igazi férfival. Ezt különösen azok a nők értékelik, akik számára fontos a hüvelyi orgazmus és imádják a vad szexet.

8 pulzáló program közül választhatja ki a fel-le mozgás sebességét az aktuális hangulatnak megfelelően. Hosszú és érzéki előjátékot kíván? Vagy csak egy gyors menetet szeretne, mielőtt elindul a munkába? A Stronic Petite pulzátorral mindkettő lehetséges.

Tesztelőink nagyra értékelték az eszköz teljesen vízálló kialakítását. Kellemsebbé tehették így a reggeli zuhanyozást és a pezsgőfürdőben is lazíthattak párjukkal.

A német Fun Factory gyártó erotikus segédeszközei csendes, mágneses motorjaikról híresek, amelyek még az Ön mellett alvó partnert sem ébresztik fel.

A praktikus, mágneses USB-töltés kíméli a környezetet azáltal, hogy nem dob több tucat lemerült alkáli elemet a szemetesbe, és így nem árasztja el velük a bolygót.

A pulzátoron csak a súlyát kifogásolhatjuk. Hosszabb játékok alatt egy kicsit elfárasztja a kezét. Szerencsére az olyan tulajdonságai, mint az erős teljesítmény és az innovatív kiegészítő funkciók ellensúlyozzák ezt az apró részletet, amit megbocsátunk neki.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játék nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára. A mágneses pulzáló motor károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Stronic Petite handsfree pulzátor, kék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem