Betöltés...

Black Jack férfi boxeralsó, XXL

Ár: 7.390 Ft

Fehérneműt keresel az előjátékok, szerepjátékok változatosabbá tételéhez, vagy szeretsz feszesebb lenni szex közben? A szexi Black Jack boxerek felpezsdítik a férfi fehérneműk kollekcióját azoknak a férfiaknak, akiknek fontos az eredetiség és a stílus. Az ebbe az érzéki fehérneműbe csomagolt pénisz a második felében erotikus kísérletezési vágyat ébreszt.



A matt fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a boxereknek, így a kifinomult modellek szerelmesei jól érzik magukat. Varázsoljon felejthetetlen szexuális légkört a hálószobába, amely ösztönzőleg hat a szenvedélyes bohóckodásra.
A boxerek elülső zsebében található, praktikus hosszú cipzár felkelti a lelkes hölgyeket egy forró eseményre. Uraim, mutassatok másik felének egy fűszeres sztriptízt, amitől párja tenyere megsimogatja férfias testének minden darabját.



A boxer bugyin finom háló karcsúsítja a combokat és felhívja a figyelmet az első jóra. Az urak is beleszeretnek a fehérnemű zseniális és kényelmes szabásába, amely optikailag megnöveli a férfi büszkeséget és kiemeli a határozott erekciót.
Tesztelőnk azt találta, hogy a műbőr és a háló puha tapintású kombinációjából varrt boxerek kényelmes viseletet biztosítanak, és kényeztetik az intim területek érzékeny bőrét. Viselője alsóneműje nem harap, nem vág bele a csípőbe, így nem hoz csúnya ráncokat a figurán.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Jack férfi boxeralsó, XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem