Betöltés...

Tenga Iroha Ukidama világító masszázsvibrátor (6,9 cm)

Ár: 38.270 Ft

Szeretjük az innovatív, időtlen és modern kütyüket, amelyek ötletei új élményeket hoznak a partnerjátékokba. Ezért egy igényes masszázsvibrátort is beiktattunk a kínálatba Tenga Iroha Ukidama, amely elegáns futurisztikus dizájnjával és háttérvilágítási funkciójával varázsolt el bennünket . Az Ukidama szó japánul „úszó labdát” jelent. És ahogy a neve is sugallja, a világító vibrátor a felületen lebeg , és nem süllyed el. Ezért nyugtató és harmonikus hatása van, és változatossá teszi rendszeres wellness rituáléit.

A japán Tenga gyártó, amely 2005 óta az erotikus játékok piacán, ismét kivonult, és az Iroha sorozattal bővítette termékportfólióját. Ez a különleges kiadás masszázseszközt is tartalmaz Tenga Iroha Ukidama. A kompakt rögzítésű vibrátor megfelel a kialakult tervezési koncepciónak, és fő megkülönböztető jegyei a minimalizmus és a japán kultúra által ihletett visszafogott megjelenés.

A kis tojásnak tűnő szerszám ergonomikus formájának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. A vibrátor Hegyét precízen megnyomhatja a csiklón , a mellbimbón vagy a gáton. Ha nagyobb testfelületet szeretne masszírozni, egyszerűen fordítsa meg a készüléket, és helyezze a szélesebb oldalát a bőrre.

A strapabíró ABS műanyag polikarbonát (PC) keverékével, amelyet a gyártó a szűkebb részhez használt a vezérlőpanellel, kellemesebbé teszi a vibrátoros játékokat. A szilikon és hőre lágyuló poliuretán (TPU) keverékéből készült hajlékonyabb sapka adja a játék bársonyos puhaságát . Mindezek az anyagok kíméletesek a testhez , és nem okoznak allergiás reakciókat a bőrön.

Az orgazmus felé vezető úton erős , úgynevezett dübörgő rezgések kísérnek, amelyek mélyen behatolnak az izmokba, és ezáltal intenzíven átitatják őket vérrel. A rögzítő vibrátoron 4 stimulációs módot állíthat be. Az első vibrációs program gyengébb rezgéseinek köszönhetően még az érzékeny csiklójú nők sem maradnak el a kellemes élményektől. Tesztelőink azt is elmondták, hogy a játék szélesebb vége enyhén tompítja a rezgések erejét a szilikon kabáttal, így a gyengédebb stimulációra vágyók is hasznosnak találják.

Ahogy a bevezetőben említettük, a vibrátor Tenga Iroha Ukidama 4 háttérvilágítási módot is kapott a borban. Nekünk az utolsó negyedik előre beállított mód tetszett a legjobban, ami lángoló gyertyalángot idéz. Akár az éjjeliszekrényen, akár a fürdőkádon helyezi el a vibrátort, a nyugtató fény romantikus hangulatot varázsol Önnek.

Bárhol is nyerhet az eszközzel. Akár 50 cm-es vízállóságának köszönhetően a lebegő világító vibrátort főleg vízzel teli fürdőkádban élvezheti. A szólójátékok és egy pihentető fürdő egy partner társaságában gyönyörűen ellazítanak, és a szenvedély erotikus hullámára hangolnak.

Ezenkívül értékelni fogja a néma üzemmódot és a Click 'n' Charge rendszerrel történő újratöltés modern módját. A képzeletbeli cseresznye a tortán a praktikus szilikon állvány . Az alapnak köszönhetően a vibrátor nem gurul el töltés közben, és szépen a helyén marad.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Iroha Ukidama világító masszázsvibrátor (6,9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem