Betöltés...

Világító szilikon vibrátor csiklókarral Lumisphere Bunny (19,5 cm)

Ár: 21.780 Ft

A luxusos, csiklókaros Lumisphere Bunny vibrátor lenyűgözött minket erőteljes rezgéseivel és kiváló minőségű, fluoreszkáló, Soft Touch textúrájú szilikonjával. Ez gondoskodik a segédeszköz nagyszerű fényerejéről. A csiklókaros vibrátor a széles hegy alján lévő, tüskés kiemelkedésekkel izgatja a G-pontot, így a hölgyek erőteljes orgazmusokat élvezhetnek.

A keskeny, fehér vibrátor a fogantyú körüli aranygyűrűvel luxusosnak tűnik. A játék összbenyomását a piros rózsával díszített gomb fokozza. A világítás aktiválásához hagyja a vibrátort napfényben, vagy világítsa meg egy lámpa alatt. Megvilágításkor neonzöld színben világít, aminek köszönhetően felejthetetlen hangulatot élvezhet játék közben, és a sötétség leple alatt is megtalálhatja a kedvesét. A világító eszközök lenyűgözik a különböző fantazy roleplay szerelmeseit, mert a szokatlan erotikus élmények és a fények játéka egy pillanatra elvonja a figyelmüket a mindennapok valóságáról.

Az anatómiai formájának köszönhetően a kúpos hegyével a vibrátor könnyen behelyezhető a hüvelybe. Az eszköz keménynek tűnik, de a középső hüvelyi rész és a nyúlfül alakú csiklókar jól rugóznak. A vibrátor így bármilyen helyzetben alkalmazkodik a női öl anatómiájához.

A prémium szilikon anyag bársonyosan puha felülettel kényezteti az érzékeny női bőrt. A vibrátor jól siklik síkosítás után, és a kellemesebb érzések érdekében javasoljuk, hogy a masszázstüskéket is jól kenje be, hogy a G-pontot is izgathassa. Az orvosi szilikon nem okoz allergiás reakciókat, és előnyei közé tartoznak a kiváló hőszabályozó tulajdonságok.

Az erős rumbly vibráció az egész medencefeneket a mélységig átjárja. Ezért ezt az eszközt olyan nőknek ajánljuk, akiknek erős stimulációra van szükségük az orgazmus eléréséhez, és nagy teljesítményű játékokat keresnek. A vibrátor könnyen kezelhető a fogantyún található egyetlen gombbal, és a vibrációs programok váltásakor egyszerre indítja be a vibrációs módokat a csiklókar és a hüvely területén. Az ingerlési módok a vibrátor mindkét részében azonosak. Az eszközt két vibrációs motor hajtja. Az egyik a karban található, a másik a vibrátor hegyében van elrejtve, ahol a játék a legerősebben vibrál. A kar egy kicsit gyengébben rezeg, mint a hüvelyi rész, hogy ne zsibbassza el a csiklót. A 10 vibrációs-pulzáló mód még élvezetesebbé teszi az orgazmus élményét a nők számára.

Dicsérjük a csendes üzemmódot és a modern mágneses USB-töltést is, amely teljesen vízállóvá teszi a vibrátort. Így a zuhany alatt is a sci-fi fantáziák világába vonzza Önt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Világító szilikon vibrátor csiklókarral Lumisphere Bunny (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem