Betöltés...

Tenga Egg Street maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 1.895 Ft

A Tenga Egg Street maszturbációs tojás a 20. század vége felé Amerikában nagy népszerűségnek örvendő Keith Haring művész és aktivista alapítványával együttműködve jött létre. Híres lett merész és vidám rajzairól, amelyekkel New York utcáit, sőt még a Checkpoint Charlie határátkelőt is díszítette.

Az eszköz Keith Haring gyűjteményéhez tartozik, ezt a maszturbációs tojás külső fóliaburkolatáról lehet felismerni, amelyen a művész aláírása mellett a karakterek színes rajzai is szerepelnek. Egyikük biciklizik, míg a másik gördeszkázik. Az egész képet kutyákat ábrázoló, kissé absztrakt festmények egészítik ki, amelyek együttesen az utca nyüzsgését illusztrálják. Maga a modell az utcai motívumról kapta a nevét: Tenga Egg Street.

A játék csomagolásához hasonló illusztrációt talál a maszturbációs tojás belső textúráján. Minden Tenga eldobható eszköz különbözik a játék belsejében lévő szerkezetében, amely tökéletesen masszírozza a férfi péniszt játszadozás közben. Az urak azonban a párjukkal közös pillanatokban is használják, amikor kifordítják a segédeszközt, és a stimulációs kiemelkedéseket átfuttatják a nő csiklóján vagy a mellbimbóján. A játék kiválóan alkalmas egy nyaralásra vagy egy wellness hétvégére is, ahol mindkét partner vízi élményét gazdagítja. A maszturbátor teljesen vízálló kialakítású.

A maszturbációs tojás gyártója a puha és rugalmas TPE anyagot választotta, amely akár 25 cm-es hosszra nyújtható. A férfiak értékelni fogják azt a tényt, hogy a segédeszköz gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére. Uraim, ha a megszokottól kicsit másfajta stimulációt szeretnének kipróbálni, játék előtt hagyják a segédeszközt a hűtőben. Ennek köszönhetően élvezni fogja a jegesen dögös játékokat.

A végén adunk egy kis tippet, hogyan lehet még szórakoztatóbb az eszközzel. Annak ellenére, hogy a maszturbációs tojás az eldobható játékok kategóriájába tartozik, saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy a férfiak egy alapos mosás után többször is használhatják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Street maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem