Betöltés...

Afrodiziákumos tusfürdő feromonokkal Pretty Afrodita (200 ml)

Ár: 7.350 Ft

Hölgyeim, kényeztessék testüket a gyengéd, feromonokat tartalmazó Pretty Afrodita tusfürdővel. Természetes formulája hidratálja és ápolja a bőrt cellulitellenes és antioxidáns tulajdonságaival. A mámorító karamellás illat virágos felhangokkal intenzíven illatosítja a testet, és kellemesen sima tapintásúvá teszi a bőrt.

A praktikus, pumpás flakonban lévő, 200 ml-es tusfürdő állaga lágy hab, amely könnyen szétterül, ha kinyomkodjuk. Javasoljuk, hogy tenyérrel vigye fel a testre, mivel a gél nem nagyon habzott, amikor szivaccsal mosakodtunk.

A parabéneket nem tartalmazó tusfürdő gyengéd, természetes formulája láthatatlan afrodiziákum fátyolba burkolja a női testet. A tusfürdőben található feromonok olyan természetes vegyi anyagok, amelyek természetes módon fokozzák az emberi szexuális vonzerőt. Mindannyian kiválasztjuk őket a verejtékmirigyeinken keresztül, főként a hónaljban, a fül alatt vagy a mellbimbók körül. A feromonok bája, hogy nem az orrunkon keresztül érezzük őket, hanem az úgynevezett Jacobson-szervünkön keresztül. Ez a száj- és orrüreg találkozásánál, a felső szájpadláson található. És bár a feromonokat minden ember természetesen választja ki, a mennyiségük változó. A hatásuk fokozásához ezért javasoljuk, hogy használja a Pretty Afrodita tusfürdőt, amely a csábítás hatékony fegyverévé válik.

A tusfürdő szarvasgomba kivonatot tartalmaz, amely ritka gomba, a fák gyökerénél nő. A szarvasgomba természetes módon serkenti a szexuális vágyat, támogatja az immunitást, méregteleníti a szervezetet és fokozza a veseenergiát. A kozmetikumokban elsősorban hidratáló és tápláló hatása miatt használják, amely csökkenti a ráncok kialakulását.

A termék ázsiai gázlót is tartalmaz, amely jótékony hatással van az egész emberi szervezetre. Küzd a vírusok és gyulladások ellen, erősíti az immunitást és javítja az emésztést. Számos ásványi anyagban és vitaminban gazdag (a kalciumtól, magnéziumtól és káliumtól az A-, B-, C-vitaminig). Fiatalító hatása van, erősíti az idegrendszert. Indiában a termékenység támogatására használják. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhíti a reuma vagy a reumás ízületi gyulladás tüneteit. A gyártó a Pretty Afrodita tusfürdőbe keverte, mert csökkenti a narancsbőr megjelenését, lassítja a bőr öregedését, elpusztítja a gombákat, gyógyítja a visszéreket és segít ekcéma vagy pikkelysömör esetén is.

A tusfürdő összetétele más szerves anyagokat is tartalmaz, mint például a paulownia, amelyet mindannyian guarana néven ismerünk. Az indián törzsek ezt a cserjét erős gyógynövénynek tartották, amely energiát ad az embernek, és szinte minden betegséget gyógyít. A kozmetikában elsősorban véráramoltató hatása miatt alkalmazzák, melynek köszönhetően felveszi a harcot a narancsbőr ellen. A guarana halványítja a bőrszín egyenetlenségeit, antioxidáns hatású és a vérkeringést is támogatja, ami segíti a bőrsejtek megújulását.

A rozella gazdag flavonoidokban, amelyek erősítik az érfalakat. A természetes gyógyászatban enyhe fájdalomcsillapító, vírusellenes és görcsoldó hatása miatt használják. Gyakran adják gyümölcsteakeverékekhez, amelyek jellegzetes vörös színt kapnak tőle.

A hólyagmoszatot ma már gyakran a csökkent pajzsmirigyműködés természetes támogatójaként említik. Ez a moszat megköti a vizet és kiváló tisztító hatással rendelkezik. Emellett hatékonyan küzd a fáradtság ellen, elősegíti a haj növekedését és javítja a bőr állapotát. A moszat puhítja a bőrt, elősegíti annak rugalmasságát és segít hidratálni.

A gyártó mindezeket a természetes kivonatokat egy habzó tusfürdőben egyesítette, melynek koronája az édes karamell pezsgő illata, virágos felhanggal kombinálva. Ez az illat a nőiességet hangsúlyozza, és a nőknek önbizalmat és vonzerőérzetet ad. Ráadásul a Pretty Afrodita tusfürdő egész csomagolása elegánsan néz ki. Adja hát a párjának vagy legjobb barátnőjének születésnapi vagy karácsonyi ajándékként. Minden nő megérdemel egy luxusos szépségápoló csomagot.

FIGYELMEZTETÉS: A tusfürdő csak külsőleg használható. Ne alkalmazza szemkörnyékre, irritált bőrre vagy nyílt sebre. Hagyja abba a használatát, ha túlérzékeny vagy allergiás reakciót vált ki bármelyik összetevőre. Tartsa a flakont gyermekek elől elzárva, és védje a magas hőmérséklettől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Afrodiziákumos tusfürdő feromonokkal Pretty Afrodita (200 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem