Betöltés...

MyStim Digital forrás elektroszexhez

Ár: 51.375 Ft

Készlet MyStim Digital megörvendezteti a BDSM partnerjátékok szerelmeseit, akik szeretik az intim részeket elektroimpulzusokkal stimulálni . A 7 izgalmas program széles választékának köszönhetően a kezdők és a tapasztalt ínyencek egyaránt találnak maguknak megfelelőt. A készlet a fáradt izmok rehabilitációját is szolgálja.

A nagy LCD-kijelzőn az összes paraméter látható, amit a játékok során beállítottál. Így nyomon követheti az elektroimpulzusok intenzitását, vagy a maga vagy partnere számára hátralévő időt a kellemes megpróbáltatások végéig.

Ízlés és aktuális tapasztalat szerint állítsa be a generátoron az elektrostimuláció gyakoriságát, hosszát és intenzitását . Mindig a legalacsonyabb üzemmódokkal kezdje, és lassan növelje őket. Kezdők számára az irritáció nem lehet kellemetlen vagy akár fájdalmas. Ne felejtse el, hogy csak akkor fogja érezni az elektroimpulzusokat, ha mindkét diódát a stimulált testrészre helyezi.

A bázisra MyStim Digital termékhez. Mindkét különálló csatornát manuálisan külön-külön vezérelheti.

Kicsit sajnáljuk, hogy a szett magasabb ára ellenére nincs több kiegészítő a tokban. A kísérletezők azonban megtekinthetik kínálatunkat, és kedvük szerint választhatnak kiegészítőket az electrosexhez.

Figyelem : Ne alkalmazzon elektroimpulzusos diódákat a szív, a fej, a gége vagy az irritált vagy más módon sérült bőr területére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készlet MyStim Digital nem alkalmas terhes nők, szívbetegek vagy súlyos szívbetegségben szenvedők számára. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi szövődményeket okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "MyStim Digital forrás elektroszexhez" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem