Betöltés...

DRAGON POWER - 3 DB

Ár: 5.289 Ft

DRAGON POWER


Csökken az önbizalma, merevedési gondok jelentkeznek, félresikerült szexuális kapcsolatai vannak? Megoldáson gondolkodik? Mi megoldást ajánlunk az Ön gondjára! Tegyen egy próbát és rendelje meg az egyik legrégebb ideje kapható potencianövelő gyógynövényes készítményt, amelyet többek között az ön problémájára fejlesztettek ki. A Dragon Power koncentrált hatása megoldhatja eddigi szexuális gondjait.


 


A Dragon Power kapszulái az egyik legnépszerűbbek a potencianövelő készítmények palettáján. Ezen a piacon már közel tíz éve vannak jelen és mondhatni letarolták egy időben a népszerűségi listákat. Az a sok tízezer férfi aki hálásan rendeli folyamatosan a “sárkány” kapszulát vallja, hogy örökre megoldották a hálószobai problémáikat. A sárkány elsöprő erejével és lendületével szántanak át azok a férfiak minden olyan akadályt ami korábban fejfájást okozott egy együttlét során. Most újra megtapasztalhatja azt az érzést amikor még semmi gondja nem volt a hálószobai léttel és teljesítménnyel. Amint elfogyasztja az első kapszulát, rögtön szembesülni fog azzal, hogy milyen is újra fiatalként teljesíteni az ágyban! Azok a nyomasztó élmények amelyek korábban nyomasztották, hirtelen semmissé válnak. Párja istenként fog újra önre nézni és csodálni fogja teljesítményét a kielégítő éjszakák után. A magabiztossága, az önbizalma sugározni fog önből. Az erekció olyan lesz mintha kőkemény gránitból lenne a pénisze és minimális inger hatására akár több napon keresztül is érezheti akár egy kapszula hatását. Ha készen áll lezárni ezt a kétségekkel teli önbizalomhiányos időszakot akkor használja és élvezze a sárkány elsöprő lendületét!


 


 


Vajon mitől ennyire sikeres ez a tabletta a potencianövelés területén és a merevedési gondok elűzésében?

 


A készítmény célcsoportja kimondottan azok a férfiak akik szeretnének stabilabb, stresszmentes szexuális életet. Olyan speciálisan összeválogatott gyógynövényi hatóanyagokkal éri el ezt a szer melyek híresen a legjobbak a potenciaprolémák kezelésében. Az erős, hosszan tartó merevedés elérésének lehetőségét adják meg ezek a keverékek. A mellékhatásoktól mentes és teljesen természetes merevedés a cél, legyen szó bármilyen potencianövelőről! A tökéletesen összehangolt  és precíz mennyiségeket, tökéletes arányban  és koncentrációban tartalmazó készítmény a potencia növelése mellett szellemi és fizikai teljesítő képességére is képes lehet jótékony hatással lenni. Ha ezeket a dolgokat vizsgáljuk akkor ez a gyógynövényes keverék jóval többet képes adni, mint egy egyszerű potencianövelő termék. Az alkotóelemek, összetevők nagyon gyorsan szívódnak fel így jó körülmények között akár már húsz percen belül is élvezheti a jótékony hatását eme gyöngyszemnek. Ami nem elhanyagolandó akár három napig is eltarthat. Minden olyan 18. Életévét betöltött felnőtt férfinak ajánljuk, aki szeretne jobban teljesíteni partnerével az ágyban. Javítson szexuális teljesítményén, legyen kiszámíthatóbb a merevedése és növelje az élményt mind saját magának mind pedig a partnerének. Ha szeretne természetes módon hatékonyabb lenni akkor a Dragon Power kapszulát önnek találták ki. Az a sok ezer férfi akinek ez a kapszula már megoldási alternatívát nyújtott hálás és visszatérő vevője ennek a terméknek. Jótékony hatásai megkérdőjelezhetetlenek, vigyen új színt párkapcsolatába és nyűgözze le partnerét!


 


 


A Dragon Power helyes használata utáni hatások:





Kirobbanó erekciója lehet
Nincs rossz mellékhatás
Két aktus közötti gyorsabb regenerálódási idő
Akár néhány napig is eltarthat
Minimális alkohollal együtt is hatékony lehet


 


 


A Dragon Power összetevői az erekció zavarának megszüntetésében és a felhasználó potencianövelésében játszhatnak közre, amély hatákonyan megoldhatja ezt a probélmát. De milyen összetevői is vannak a kapszulának?


Összetevők: Brassica Juncea (Mustár), Cinnamomum Cassia (Kínai fahéj), Panax Ginseng, Apium Graveolens (Zeller). 


 


 


GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

 


Milyen vagy van e mellékhatása ennek a tablettának?

A vásárlói visszajelzések és a gyártó több éves tapasztalatai azt mondják, hogy ennek a kapszulának ami 2013-ban került újra vissza a kereskedelembe, hogy biztonsággal használhatók ezek a tabletták mivel nincsen semmilyen káros mellékhatásuk. Teljes mértékben kizárólag természetes, gyógynövényi alapanyagokat tartalmaz és akár folyamatos szedése is csak pozitív hatást eredményezhet a felhasználójának. 


 

Van raktáron ez a termék?

A nagy népszerűsége miatt szinte minden nap van raktáron és bármikor rendelhető ez a készítmény.


 


Biztosan ez az eredeti Dragon Power tabletta?

Ez a készítmény mivel közel tizenöt éve forgalomban van, így felmerülhet a kérdés (jelzem jogosan) , hogy valóban ez a termék e az igazi - eredeti Dragon Power? Történetesen előfordulhat, hogy valami hasonló elnevezésű termék is forgalomban van Magyarországon mint például DP Plus, vagy Dragon Power Plus, de egy dologról biztosíthatjuk önt, hogy a mi webáruházunkban kapható gyógynövényes készítmény eredeti és elképesztően hatékony lehet a potencianövelés területén. Egyetlen készítményünkben sem fog csalódni amit tőlünk vásárol, különösen ebben az egyedülálló és eredeti keverékben sem. Biztosíthatom arról, hogy a három kapszula sértetlenül és gyönyörűen csomagolva, ezüst színű belső bevonattal küldjük vásárlóinknak. A káros mellékhatásoktól mentes eredeti hatással bíró készítmény tökéletesen adhatja az elvárt eredményt. 


Nem használtam még ilyen terméket, hogyan kell helyesen használni?

A termékleírásban javasolt használati útmutató alapján a férfiaknak készített gyógynövényes kapszulát szájon át kell bevenni. Az aktus előtt harminc - hatvan percccel vegye be a tablettát és ha a legjobb hatást szeretné akkor sok vízzel öblítse le és ha a legintenzívebb élményt szeretné akkor ne egyen előtte legalább 3 órával. Ha igazán szeretne jó hatást elérni akkor ne fogyasszon túlzottan alkoholt és a zsíros ételeket is mellőzze. A zsíros ételek és az alkohol gátolhatja a termék felszívódását és ez által csökkentheti a várt hatást. Akár kúraszerűen napi egyet bevéve is alkalmazhatja a készítményt, ez a javasolt használat maximuma. 


 


Milyen a Dragon Power hatása?

Az aktus hossza megnő és az élménye sokkal maradandóbb. A készítmény pszichikai és fizikai stimuláló szer is egyben, amely által a szexben tovább fog tartani a férfierő által és élményszámba fog menni minden egyes használat után. Ez a tabletta segíti a szervezetet a tesztoszteron termelésben, javítja a vérkeringést, az erek vérellátása könnyebbé válik és ezen hatások eredményeként jön létre az erős merevedés, ami segít a magabiztosság visszanyerésében és ezáltal minden alkalomal amikor az aktus témája felmerül, akkor a szex egy könnyed játékká válik. Önnek és partnerének élményt fog jelenteni minden szexuális együttlét, könnyen és stresszmentesen kielégítheti kedvesét aminek eredményeként harmónia költözhet párkapcsolatába.


 


Miből fogom tudni, hogy ez az a termék amit keresek és megfelelő számomra?


A férfiak nagy részének kortól függetlenül úgy érzik, hogy egy idő után nem megfelelő erősségű és nem tart ki elég hosszú ideig az erekciójuk. Ez teljesen normális. Eme termékünk, amely egy férfiaknak szánt potencia kapszula az, ami biztosan megváltoztathatja és hatékonyabbá teheti önt az örömszerzésben. Kőkemény erekciót okozhat és partnere is boldogabb lehet.


Ez a terület kiaknázható könnyedén azzal ha megrendeli tőlünk ezt a fantasztikus tablettát. Stresszmentes együttlétek és gondtalan szexcsaták várhatják önt a Dragon Power kapszulával. 


 

Mi van akkor ha éppen valamilyen gyógyszert szedek amikor bevenném a sárkány erejét?


Ezekre az esetekre azt ajánljuk, hogy beszéljen kezelőorvosával és kérje ki a véleményét! Fontos az orvos tanácsa ugyanis a legjobb helyről így kaphat megfelelő tanácsot és szakszerűen szedheti be mind a gyógynövényes készítményeket mind pedig a saját gyógyszereit. Alapvetően ha bármilyen készítmény kerül a kezébe akkor is hívja fel orvosát, a tökéletes választásban ők is segíthetnek.


 

Mi vonatkozik a készítmények tárolására, van e szabály erre?

Azt ajánljuk, ahogy a legtöbb gyógyhatású készítményre illetve gyógyszerre teszik, hogy fénytől védett polcon legyen szíves tartani illetve nedvességtől távol és lehetőleg hűvös helyen. 


 

Mennyi a felhasználási ideje ennek a gyógyhatású készítménynek, van e lejárati dátum?

Minden termékünknek az utolsó felhasználási dátuma a doboz alján vagy oldalán található meg. Amíg ez nem jár le, egészen nyugodtan fogyasztható.


 


Milyen a doboza a Dragon Power kapszulának?

A termék kapszulái egy rózsaszín dobozos, két sárkányt ábrázoló dobozban vannak. A doboz elülső részén fellelhető még Dragon Power Classic felirat továbbá a termék kiszerelése is itt látható. A doboz belsejében található egy ezüstszínű bliszter melyben három darab piros-fekete kapszula található, amely minden esetben légmentesen lezárt. A bliszter hátsó oldalán megtaláljuk a termék elnevezését is.


A klasszikus dobozát és színeit megtartva egy narancsos színű két darab zöld sárkányt festő fénycsóva mutatkozik meg a fronton. A termék kiszerelése jól látható a főoldalon, és maga a termék neve is. Az ezüst színű bliszterben található a három fekete - piros esszencia amely nagyon fontos, hogy légmentesen zártan helyezkedik el. Több helyen jól olvasható a termék neve és a korábban megismert dizájn. A Sárkány Ereje potencianövelő kapszula méltán őrizte meg régi jó hírét és megbízhatósággal hálálja meg vásárlóinak a bizalmat.


 


 

Tényleg gyógyítanak a potencianövelő készítmények?

A Doktortaurus.hu oldalán található cikkek, információk, termékek leírásai vagy az olvasható egyéb információk egyetlen egy esetben sem vetekedhetnek egy doktor véleményével.   Ha bármilyen betegsége, allergiája, tünete van akkor kérem azonnal keresse fel kezelőorvosát még azelőtt, hogy elkezdené szedni ezt az étrend kiegészítő kapszulát.  Semmilyen étrend kiegészítő tabletta nem helyettesíti az egészséges táplálkozást vagy az egészséges életmódot, étkezzen egészségesen és rendszeresen  mozogjon a minőségi és hosszú élet okán. Csak akkor előzheti meg betegségeit ha kiegyensúlyozott életet él, termékeink nem gyógyítanak és nem gyógyszerek. Ez a potencianövelő kapszula sem orvosilag sem klinikailag nem tesztelt. Ha sperma mennyiség növelőt szeretne akkor ide kell kattintania: Spermanövelők.  Ha korai magömlés elleni kapszulát, krémet keres akkor pedig ezt a linket nyissa meg: Korai Magömlés Ellen. A dobozban található termékleírás egyértelműen csak feltételezi a korábban leírt hatásokat, biztosat nem állít és kizárólag feltételez .


Ennek a remek terméknek a hatásai embertől és egészségi állapottól függnek. Másként hat egy fiatalabb és másként egy idősebb férfira!


 


Ha szeretné megoldani merevedési zavarát illetve problémáját, akkor rendelje meg ezt a férfierő kapszulát! Ha simán csak régi / új partnerét szeretné lenyűgözni szexuális teljesítményével, akkor rendelje meg azonnal ezt a régóta működő és jól bevált természetes készítményt! Ha önbizalomra vágyik próbálja ki a sárkány erejét! Magabiztosságával le fogja nyűgözni szerelmét, hálószobai teljesítménye pedig akár tökéletesre is javulhat! Szeresse a pillanatot és élvezze ki minden percét a gyönyörnek. Fokozza a teljesítményét a Doktortaurus.hu termékeivel és emelje adoniszi magasságokba az erősebbik nem képességeit.


 


Amennyiben előre utalással fizet, rendszerünk előrébb sorolja a megrendelt termékek listáján. Két munkanapon belül eljuttatjuk az ország bármely pontjára és élvezheti a termékek adta előnyöket.


Innen már csak pár kattintás és öné lehet kiválasztott terméke!


 


Kérje szakértőink véleményét, telefonáljon vagy rendeljen azonnal!


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "DRAGON POWER - 3 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem