Betöltés...

Speartip análdugó, nagy

Ár: 4.405 Ft

A két méretben kapható Speartip análdugó elnyerte a megtisztelő helyét kínálatunkban. Anatómiai formájának köszönhetően remekül behelyezhető, kisebb méretben pedig ideális kezdőknek. Az anális stimuláció tapasztaltabb szerelmesei a nagyobb változathoz nyúlnak. Szeretjük a kedvező árat is, ilyen áron nem talál jobb eszközt.

Mint már említettük, a játék két méretben készül. Ezért alkalmas kezdőknek az anális játékok területén, valamint a tapasztalt játékosoknak. Ezenkívül azt a lehetőséget is szeretjük, hogy mindkét méretet megvásárolhatja, és fokozatosan eljuthat a kis dugótól a nagyobbig.

Anatómiai forma megkönnyíti a behelyezést. A keskeny hegy, amely fokozatosan kiszélesedik, finoman behatol a fenekébe, és lassan kinyújtja és megtölti. Az anális záróizmok ösztönösen szorítják a dugót, és hagyják magukat kényeztetni a megtöltés nyomásával és érzésével. Az anális falak nyomásstimulálása fokozza az orgazmus örömeit, amely során a medencefenék izmai összehúzódnak. Az alkalmazott nyomás az intenzív véráramlással együtt rakétaként röpíti ki az orgazmikus univerzumba.

Nagyra értékeljük, hogy a segédeszköz szilikon anyagból készült, amely tapintásra olyan puha, mint a bársony. Síkosítás után tökéletesen siklik és kellemesebbé teszi a fenék stimulálását, ha gyors és lassú oda-vissza mozdulatokkal bedugja és kiveszi az análdugót.

A nem porózus szilikon könnyen tisztítható és karbantartható, mivel teljesen vízálló. Amikor legközelebb megtölt egy pezsgőfürdőt vagy egy wellness hétvégére megy, vigye magával a Speartip análdugót. A feneke izgatásával teheti élénkebbé a vízi játékokat, ez lehet a hétköznapok képzeletbeli habja a tortán.

Azt találtuk, hogy a jellegzetes talp lehetővé teszi a dugó rögzítését. Nem kell mást tennie, mint egy székre, asztalra vagy más lapos bútorra helyezni, és saját súlyával lassan a fenekébe nyomni. Ezzel a handsfree trükkel más erogén zónákra is fókuszálhat a saját vagy partnere testén.

Az análdugó előnyei közé tartozik a szűkebb hüvely hatása is, amelyet elsősorban a férfiak élveznek, mert határozott fogást éreznek, amikor egy nő ölébe hatolnak. A hölgyek pedig élvezik a viharosabb orgazmust.

A dugón csak a látható és kiálló illesztését kifogásolhatjuk, ami megzavarja a szilikon anyag egyébként sima felületét. De ilyen alacsony árért és kiváló méretekért megbocsátunk ezt neki.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Speartip análdugó, nagy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem