Betöltés...

ELIXIR CSEPP - 10 ML

Ár: 5.489 Ft

ELIXIR Drops női vágyfokozóÚj szintre szeretné emelni a szexuális együttléteket? Fokozná a szexuális étvágyát? Gátlásai vannak vagy csak izgalmasabbá tenné estéit a párjával? Próbálja ki a gyógynövényi női vágyfokozó cseppeket!


 





Az Elixir Drops női vágyfokozó kimondottan olyan nők számára ajánlott, akik felpezsdítenék a mindennapok megszokott rutinját és megújult erővel, vággyal tudnának készülni az együttlétekre. A természetes összetevőknek köszönhetően mellékhatásoktól mentesen fokozhatja libidóját. A szexuális aktus előtt 20-30 perccel folyadékba 5 csepp is elegendő lehet a csökkent szexuális epekedést felébreszteni.


 





A nőknél a szexuális vágy hiánya jóval gyakoribb, mint a férfiaknál. A csökkent libidó sok esetben elkeserítő élmény lehet, ami frusztrációt és bűntudatot kelthet és nem minden esetben nyilvánvaló a válasz rá. Előfordulhat, hogy észre sem veszik vagy nem érzik annak hiányát. A szexuális együttléttel nincs különösebb probléma, de mégis hiányzik a ráirányuló szándék. Nem mindig rendszeresen fennálló problémaként jelentkezik, időszakos is lehet a megjelenése. A stresszes életmód, a túlhajszoltság, a nőiesség elvesztése, önbizalom hiány vagy hormonális változások is állhatnak a háttérben. A nőknél nehezebben megítélhető mikor is beszélhetünk vágy csökkenésről, hiszen a férfiakkal ellentétben nem kézzelfogható a visszacsatolás.


 





Az Elixir Drops vágyfokozó abban az esetben is segítségre lehet, ha a fent említett problémák nem is jellemzik, de mégis szeretné fokozni az est hangulatát, vagy egy kicsit kitörni a megszokott rutinból. Kifejezetten nőknek gondosan készített vágyfokozó cseppek segítségével felpezsdítheti a szexuális együttléteket.


 


 





Mitől olyan eredményesek az Elixir Drops cseppjei?


A természetes összetevőknek köszönhetően mellékhatásoktól mentesen libidója felélénkülhet. Ellazíthatja a stressz okozta görcsös idegzetet és csökkentheti a feszültséget a szervezetében. A két kiváló gyógynövénynek jóvoltából fokozhatják libidóját, támogathatják immunrendszerét és jótékonyan léphetnek fel a stressz okozta káros hatások ellen. Igazi afrodiziákumként hathat a testére.


 


Az L-arginin segíthet egyensúlyban tartani, a hormonháztartást, ami szabályozhatja a libidó mértékét. Serkentheti a szexuális vágyat. Jótékonyan hathat a vérkeringésre, javíthatja a szervezet ellenálló képességét, enyhítheti a szorongást.


 


A taurin növelheti a teljesítmény, jó hatással lehet a szorongás oldásában és a szívrendszerre.


 


A női vágyfokozó cseppek használatával nem csak szexuális vágya, orgazmus mértéke növekedhet, de kiegyensúlyozottabbá válhat.


 


 





Honnan ismeri fel a terméket?


A vágyfokozó készítmény egy fehér alapon rózsaszín motívumokkal ellátott dobozban található. Az elején látható a pontos elnevezés, a hátulján található az összetevők listája, a használati utasítása és termék lejáratának dátuma. A doboz belsejében találjuk az 5ml kiszerelésű üvegcsét, ami minden esetben zárt pipettával rendelkezik.


 


2015 óta forgalomba lévő, kizárólag megbízható forrásból származó termék segítséget nyújthat a hétköznapjainak a felpezsdítésében. Cégünk minden esetben a minőségre törekszik, hogy Önnek a legjobb készítményt juttassa házhoz, ami 100%-ban eredeti és hamisítatlan.


 


 





Van mellékhatása az Elixir libidó fokozónak?


A 100%-ban növények alkotta termék használóinak a visszajelzései alapján nem volt tapasztalható káros hatás. Amennyiben nem várt érzet jelentkezne alkalmazás során kérjük keresse fel orvosát.


Nem ajánljuk terhes, szoptatós anyukáknak. Használata előtt konzultáljon kezelőorvosával és kérje ki véleményét a termékkel kapcsolatosan.


 


 





Honnan tudhatja, hogy ez a megfelelő termék az Ön számára?


Előfordul, hogy alkalmanként vagy időszakosan nem kívánja a szexuális együttléteket vagy úgy érzi csökkent a libidója. Abban az esetben is megfelelő választás lehet, ha szeretné feldobni a nemi életét. A vágyfokozás mellett teljesebb, intenzívebb orgazmust is elősegíthet. Fizikailag és mentális is serkenthetik a szervezetét. A cseppek alkalmazásával jobbá teheti a mindennapi aktusokat.


 


 





Hogyan kell alkalmazni az Elixir Drops cseppeket?


A dobozon található leírás alapján szájon keresztül lenyelve kell használni a cseppeket. Kis mennyiségű folyadékba csepegtessen 5 db cseppet körülbelül 20-30 perccel a tervezett aktus előtt. Vágyfokozó hatását már szinte a bevétel után közvetlen is érezheti, de lehetőleg kerülje a túlzott alkohol fogyasztást és a zsírosabb ételeket a jobb eredmény elérése érdekében. A napi 5 csepp mennyiséget ne lépje túl!


 


 








Az Elixir használatának pozitív előnyei:

 




Fokozottabb, nagyobb orgazmus lehetséges


Jobb keringést és oxigénáramlást idézhet elő


Mellékhatás nélkül


Kisebb alkohol fogyasztás mellett is használható


Növelheti a szex utáni vágyát


Ízesített, nincs rossz érzet a bevételkor



 


 





Összetevői:

L-arginin HCL, Taurin


 


 








Figyelmeztetés:


A doktortaurus.hu oldalon lévő cikkek, ajánlások, leírások nem helyettesítik az orvos tanácsát. Betegség esetén javasoljuk kezelőorvos felkeresését. Az étrend-kiegészítő nem gyógyszer, nem gyógyít vagy előz meg betegségeket. Nem váltja fel a változatos, vegyes életvitelt. A leírtak csak feltételezik a vágy fokozását, nem kijelentik.


 


Várandós nők, illetve szoptatós anyukák nem alkalmazhatják a terméket. Más gyógyszer egyidejű alkalmazásával kapcsolatosan kérje ki szakorvos javaslatát.





18 év alatt nem ajánljuk!


 


Gyermekek elől elzárva tárolandó!


 


Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tartandó!


 


Minőségét a dobozon feltüntetett ideig őrzi meg.


 


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "ELIXIR CSEPP - 10 ML" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem