Betöltés...

BUTT BOOSTER - 125 ML

Ár: 3.389 Ft

Fenékfeszesítő krém - Butt BoosterA hölgyek többsége elégedetlen feneke formájával és/vagy feszességével. Ezért egyre többen vetik alá magukat fenékformáló műtéti beavatkozásoknak. Azok, akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben vagy kemény, hónapokon át tartó, kitartó edzésbe kezdenek, vagy különböző természetes készítményeket alkalmaznak, olyanokat, mint amilyen például a Butt Booster is.


Tegyen szert olyan gömbölyded popsira, amilyenre mindig is vágyott!


Hiába jár edzeni, nem látja még annak eredményét? Szeretné kicsit felgyorsítani a hatást és rövid időn belül elérni a tökéletes fenékformát? Régóta próbál megszabadulni a narancsbőrtől, de mindezidáig még semmi sem használt? A Butt Booster segítségével a tökéletes gömbölyded, feszes fenék nem álom többé!
Hogy mi is az a Butt Booster?


Egy kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmazó hatékony fenékfeszesítő krém, melynek használata megemeli és feszesebbé teszi a feneket.
A krémet szakértők segítségével fejlesztették ki, különleges növényi hatóanyagai hatékonyan alakítják át a fenék formáját. Míg egyes gyógynövényi összetevők zsírégető hatással bírnak, addig más összetevők serkentik a vérkeringést, megemelik és feszesebbé teszik a feneket, aminek köszönhetően annak formája jóval kerekebb és selymesebb lesz.


Mivel a fenékfeszesítő krém 100%-osan gyógynövényi összetevőket tartalmaz, természetes módon járul hozzá a formásabb fenék eléréséhez. 


A krém ápolja a fenék bőrét és szöveteit. Hatóanyagainak köszönhetően selymessé és feszessé teszik a területen a bőrt. Használata rendkívül egyszerű: napi 1-2 alkalommal át kell vele masszírozni a feneket, ami így rövid időn belül látványosan esztétikusabb lehet. A krém remek állaggal bír, aminek köszönhetően gyorsan felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet a bőrön.


A fenékfeszesítő krémben található gyógynövényi összetevők javítják a vérkeringést a kritikus, fenék táji területeken, ezáltal a bőr feszesebb lesz, a narancsbőr pedig látványosan csökkenhet.



Akár már 3 nap alatt látható eredményt érhet el! De a maximális hatás érdekében minimum 1 hónap alkalmazás javallott.
A fenékfeszesítő hatás tovább fokozható egészséges étrend követésével, mely során minimalizálja az üres kalóriák bevitelét és igyekszik a minél bőségesebb fehérjebevitelre. Továbbá a súlyzós edzések végzése és a napi minimum 2 liter víz fogyasztása is jótékonyan hat a fenék formájára, a bőr feszességére, a narancsbőr megszüntetésére. 
Próbálja ki a Butt Boostert és érje el a vágyott kerekebb, feszesebb popsi formát kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "BUTT BOOSTER - 125 ML" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RUF

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem