Betöltés...

Vibrációs patron Starry Bea (8 cm)

Ár: 5.845 Ft

A Starry Bea vibráló patron intenzív rezgésekkel elnyeli a csiklót, és simogatja a mellbimbókat vagy a péniszen lévő kantárt is.
A keskeny, lekerekített csúcsnak köszönhetően játékosan bele is csúszik a maszturbátorba, ami vibráló mesterséges vaginává alakítja azt .
A 7,8 cm-es teljes hosszával a mini vibrátor elfér a zsebében, így magával viheti nyaralásra vagy üzleti útra is.
A masszív ABS műanyagból készült rezgőbetét ügyesen továbbítja a rezgéseket a játék teljes hosszában. Teljesítményével és erejével a mini vibrátor ezért még a legigényesebb nőket is kielégíti.
Összesen 9 rezgési program kíséri Önt az orgazmushoz vezető úton. Az első három klasszikus egyenletes rezgés három intenzitásban. A fennmaradó hat üzemmód különböző gyors és hosszú impulzusokat kombinál.
Nagyra értékeltük a csendes vibrációs motort is, amelyet senki sem hallhat a hálószoba ajtaján kívül.
A kütyüVízálló kivitelének köszönhetően könnyen karbantartható. Ha pedig a mini vibrátor lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.


A patron 10 rezgési lehetőséggel büszkélkedhet - három standard intenzitási szint a gyengétől az erős rezgésig és hat rezgési program azok számára, akik szeretik a változatosságot. Akár csak egy pihentető áztatást élvezel a kádban, akár csak egy kicsit vibrálni szeretnél, az IPX6-os minősítésű Starry Bea minden csepp vizet élvezni fog veled.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs patron Starry Bea (8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem