Betöltés...

LIDERIN - 6 DB

Ár: 6.989 Ft

LIDERIN




Megbízható, bevizsgált terméket keres? Hatékony merevedést elősegítő terméket szeretne, mert alkalmi problémák merültek fel a hétköznapjaiban? A Liderin potencianövelő egycsapásra megoldhatja problémáit!


 





Már nálunk is megvásárolhatja az új összetétellel rendelkező és továbbfejlesztett Walmark által gyártott Liderin tablettát, amit eddig csak gyógyszertárakban láthatott. Segítségére lehet az erekciós problémák javításában és a megfelelő vérkeringés serkentésére a péniszben. Jobb és hosszan tartó szexuális teljesítménye lehet.


 





A merevedési gondok hátterében sokszor nem is szervi eltérések okozhatják a problémát. Legtöbbször csak alkalmilag jelentkezhetnek az erekciós nehézségek, aminek kiváltó okai közé sorolják a túlhajszoltságot, a hormonháztartás nem megfelelő működését, a kifáradást, a keringési problémákat, a depressziót és minden olyan pszichikai befolyásoló tényezőt, ami miatt a fókusz elterelődhet. A megfelelő merevedéshez viszont elengedhetetlen a megfelelő véráramlás is, hiszen a péniszt sok ér alkotja, ami hozzájárul az erekció keménységéhez. Nyugalmi állapotában a hímvesszőben lévő barlangos üregeiben található simaizom sejtek összehúzódott állapotban vannak, amik nem engedik a vér beáramlását, amitől megduzzadhat. A szexuális ingerek az idegrendszer bizonyos részén keresztül váltják ki az erekciót, amitől megnyílnak ezek a barlangos testek és engedik a vér beáramlását.


 





Az időszakos, átmeneti merevedési zavarral küzdelem ellen tökéletes választás lehet a Liderin kapszula, amely gyógynövényeinek köszönhetően mellékhatásoktól mentesen képes lehet egy jobb, felejthetetlen, masszív erekció eléréséhez. Segíthet a normál vérkeringés serkentésébe, az idegrendszer stressz okozta hatásainak javításában, amitől könnyebben jöhet létre az erekció. Amennyiben mégis komolyabb, hosszabb ideje fennálló problémát érzékel javasolt a megfelelő szakorvos felkeresése a megfelelő diagnózis érdekében.


 


 





Mitől lehet hatékony a Liderin?


A termék természetes alkotórészeinek jóvoltából energizálhatja testét, és segítheti kihozni Önből a maximumot. A tabletta komponenseinek kombinációja támogathatja a tökéletes erekció által kiváltott élvezetet, és a jobb közérzetet.


 





Az L-arginin egy aminosav, amely szerepet játszik a testünk számos területén. Szabályozhatja a normál vérkeringést és a vérnyomást. Erősítheti a teljesítményképességet és az állóképességet. A férfiak számára előnyös lehet a spermatermelésben és a szexuális mozgékonyságban. Hozzájárulhat az erőteljes merevedéhez. Néhány tanulmány szerint segíthet a pénisz simaizmát ellazítani, aminek következtében fokozódhat a véráramlás és fenntarthatja az erekciót. A magas stressz-szint okozta spermatermelés csökkenését is javíthatja.


 





A panax ginzeng gyökér kivonat, amit legfőképp a stressz elleni kezelésben használnak. Javíthatja a kedélyállapotot. Segíthet felvenni a harcot a mentális és fizikai terhelés okozta depresszió ellen. Csökkentheti a feszültséget és a szorongást. A ginzeng igen jó hatással lehet a potencia serkentésre is. Javíthatja a szexuális vágyat és az erekciót. Erősítheti az immunrendszert.


 





A fenyőkéreg kivonat támogatólag hathat az erek, az érrendszer működésére és a jobb véráramlás elősegítésére. Javíthatja a cukoranyagcserét a szervezetben, a vérnyomást.


 





A maca gyökér kivonat gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Javíthatja a teljesítményt, egyensúlyt teremthet a hormonháztartásban, serkentheti a memóriát, energizálhat és nem utolsó sorban a szexuális egészséget segítheti. Növelheti a nemi vágyat, javíthatja a spermiumok minőségét, mozgékonyságát.


 





Tartalmaz még a készítmény koffeint, folsavat és b vitaminok sokaságát. Az összetevők segítségével nem csak a potencianövelésben érhet el jótékony hatást, de szervezetére is jó hatással lehet.


 


 





Miből tudhatja, hogy ez a megfelelő kapszula az Ön számára?


Mentálisan fáradt, túlhajszolt, stresszes életmódot folytat, amitől alkalmi potencia zavar lépett fel a hétköznapjaiban és ezen szeretne javítani. Ha elmúlt 18 éves és hatékonyabbá kívánja tenni a szexuális teljesítőképességét, egy kis pluszt akar belecsempészni napjaiba. A tabletták képesek stimuláló hatásként funkcionálni fizikailag és szellemileg az Ön szervezetére, amitől a szexuális aktusa hosszabbá és kielégítőbbé válhat. Megfelelő választás lehet ez a 100%-ban természetes összetevők alkotta kapszula, ha acélos erekciót szeretne akár a legkisebb inger hatására is. Sokkal erőteljesebb nemi aktusokra lehet képes, hosszasan és keményebben.


 


 








Van mellékhatása a terméknek?


Régóta piacon lévő kapszula mentes a káros anyagoktól és illegális vágyfokozóktól. Nem kívánt hatásokról nem érkezett visszajelzés a terméket használói köréből. A Liderin étrend-kiegészítő bevizsgált, minőségi termék. Bármiféle kellemetlen érzet lépne fel, vagy a hatóanyagainak valamelyikére érzékeny, allergiás kérjük keresse fel orvosát és kérje ki véleményét a kapszula alkalmazása előtt.


 





DE sajnos nem minden férfi számára ajánlott a tabletta szedése. Ha alacsony vagy magas a vérnyomása, vagy szív és érrendszeri problémái vannak. A kapszula kihatással lehet az erekre.


 


Koffeint tartalmaz(20mg/napi adag)! Koffein allergia, szívbetegség, magas vérnyomás esetén nem ajánljuk a tabletta szedését. Mielőtt elkezdené alkalmazni a potenciaserkentő készítményt kérje ki szakorvosa javaslatát.


 


 





Hogyan kell alkalmazni a terméket?


A gyártó kapszuláit szájon keresztül 2 dl folyadékkal lenyelve kell bevenni a dobozon lévő használati utasítás szerint. 1 db tablettát a kívánt együttlét előtt 60 perccel lehetőleg éhgyomorra. Kerülendő a túlzott alkohol fogyasztás, illetve a zsíros ételek fogyasztása az alkalmazás előtt, mivel befolyásolhatják a hatékonyságát a terméknek. Az ajánlott tabletta mennyiséget ne lépje túl!


 


 





Az eredeti Liderin készítményt miről ismerheti fel?


Fontos számunkra a minőségi termék eljuttatása Önöknek, ezért kizárólag megbízható forrásból származó készítményekkel foglalkozunk. A tablettákat egy fehér, kék színű dobozban találhatja, középen a Liderin felirattal, alatta pedig ˝Férfi potenciáért – étrend-kiegészítő˝ kiírást. Jobb felső szélén láthatja az ˝új összetétel˝ felíratott, alatta a férfi piktogramot. A bal oldalán pedig a 18-as karikát. A doboz hátoldalán láthatja a termék alkalmazásával kapcsolatos leírást és a kapszula összetevőit. A belsejében a légmentesen lezárt 6 db kapszulát találhatjuk, amelyen szerepel a termék lejárati dátuma.


 


 





A Liderin hatása:




Jobb vérellátást biztosíthat


Gyors hatás akár 60 perccel aktus előtt


Kisebb szexuális behatásokra képes lehet aktiválódni


Szeszes ital fogyasztása kis mértékben lehetséges az alkalmazás mellett


Merevedése erőteljesebbé válhat


Libidó fokozására és szexuális teljesítmény növelésére jótékony hatása lehet



 


 





Hatóanyagok:


L-arginin, Panax ginzeng gyökér kivonat, Fenyőkéreg kivonat, Maca gyökér kivonat, Koffein, Folsav


 


 





Mellékhatása:


A fogyasztói tapasztalatok és visszajelzések alapján nem várt hatásról nincs tudomásunk. A készítmény bármely hozzávalójával kapcsolatosan érzékenyebb vagy allergiás, illetve más gyógyszer készítmény egyidejű alkalmazásával kérdezze orvosát a kapszula szedése előtt.


 


 








Alkalmazása:


Napi egy tabletta javasolt a dobozon található leírás alapján. A szexuális aktus előtt körülbelül 1 órával, bő folyadékkal lenyelve, lehetőség szerint éhgyomorra.


 


 





Figyelmeztetés:


 





Az étrend-kiegészítő nem minősül gyógyszernek, nem gyógyítanak és előznek meg betegséget. A leírtak javasolnak nem kijelentenek. A doktortaurus.hu oldalon található ajánlások, cikkek, információk nem helyettesítik a szakorvos véleményét, diagnózisát, ezért betegség esetén kérjük kezelőorvosa tanácsát kérje ki a kapszula szedését illetően.


A termék nem helyettesíti a vegyes, sokszínű táplálkozást. Ne alkalmazza a kapszulát orvosa tanácsa nélkül, ha magas vagy alacsony a vérnyomása, szív vagy érrendszeri betegsége van. A tabletta koffeint tartalmaz (20mg/napi adag)! Nem ajánlott, ha magas a vérnyomása, koffein allergiája van vagy szívbeteg.


 





18 év felett használható!


 





Gyermekek elől elzárva tárolandó!


 





Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tartandó!


 





Minőségét megőrzi a dobozon látható időpontig.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "LIDERIN - 6 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem