Betöltés...

Termékismertető írás (élelmiszer, mezőgazdaság)

Ár: 6.000 Ft

Feldolgozók, forgalmazók, WEB áruház tulajdonosok
Marketingesek szerint nem , jó, ha az azonos termékeknél ugyanaz a termék ismertető. De ha van egy ütős a többitől elütő imertető, az vonza a vevőket, többet vásárolnak, és inkább lesznek visszatérők.
A fogyasztó egyre tudatosabb és a cimkén egyre több információt kötelező elhelyezni, így csak arra nem marad hely, hogy a fogyasztót részletesen pontosan tájékoztassuk arról, hogy melyik terméket válassza. A gyártók szintén sokszor vannak bajban, hogy melyik nyersanyagot vagy adalék anyagot válasszák, hogy minél jobb minőségű legyen a végtermékük. Egyre több alapanyagot importálnak, jó lenne biztosan tudni, hogy valóban mire valók ezek, miér jó az egészségünknek illetve milyen termékbe tudják használni. Ehhez sokszor külföldi idegen nyelvű szakirodalmat kell tanulmányozni, összehasonlítani a néha ellentmondó véleményeket.
Ugyancsak sokszor gond, hogy egy új gép vásárlásakor jó lenne részletesebb leírás a gépről, mit tud, hogyan lehet beüzemelni, használni. Illetve, hogy valóban azt vegyék meg amire szükségük van.
Mindezeket figyelembe véve úgy gondoltam, hogy igény esetén szívesen vállalom, hogy ilyen ismertetőket készítek, amelyeket a WEB lapon fel tudnak használni. Most is nagyon sok WEB lapnak van ilyen oldala, de sokszor a cég vezetésének nincs ideje ezzel foglalkozni, és ezzel esetleg lényeges bevételtől esik el. Az sem mindegy, hogy a QR kódok nagyon terjednek, és a vásárló sokszor az áruházban szeretne részletesebb információt kapni.
Elérhetőség:
Tel: +36309531633
e-mail: elip. tanacsado50@gmail.com

Burián László élelmiszeripari szaktanácsadó
http://www.elelmiszeriparitanacs...
Tulajdonságok
Település: Maglód
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
Extrák: egyéb élelmiszer tanácsadás
 
Feladás dátuma: 2023.12.14
Eddig megtekintették 437 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Termékismertető írás (élelmiszer, mezőgazdaság)" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: elip-tanacsado50