Betöltés...

ZÁRCSERE VIII.KERÜLET

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Ügyfeleink.

Zárcsere - Zárszerviz elérhető Budapest és vonzáskerületeiben Non-Stop Legyen szó lakóházról, irodáról, nyaralóról,tárolóról, garázsról,a zárszerelés jelentősége nagyon fontos.

Az értékek és a biztonság szempontjából elkerülhetetlen a zárszerelés jelentősége. Az Ajtók és Ablakok nak Biztonságtechnika szempontból két fontos tényezője van. Az első hogy milyen alapanyagok készítik a nyílászárókat , a második tényező a ZÁR illetve a zárszerelés minősége

Ez a kettő tényező akadályozhatja meg, hogy a lakásunkba betudnak-e jutni az illetéktelenek és értékeinkhez hozzáférnek e vagy sem.

Zárcsere és Zárszerviz szolgáltatás a fő profilunk, zárszereléssel kapcsolatos problémáikat 1 órán belül megoldjuk a nap bármely szakában.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK: ZÁRSZERVIZ -ZÁRCSERE -ZÁRNYITÁS -LAKAT OS -AJTÓNYITÁS -ZÁRJAVÍTÁS -AJTÓ ÉS ABLAKRÁCS GYÁRTÁSA -BETÖRÉSVÉDELEM -BE TÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE -BIZTONSÁGI AJTÓZÁR CSERE Cisa,Mottura,Multlock,M auer,Keso,Beyler,Viro,Cr,Dierr e,Atra, -OLDALRÚDZÁR CSERE Gu,Fhur,Maco,Kfw,Roto,E lzett, -VASALATOK PÁNTOK GYÁRTÁSA -POSTALÁDA ZÁRCSERE -SZÉF NYITÁSA -BIZTONSÁGTECHNIKA - MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE -KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az 365 napján 24 órában.

Hívjon hogy jól zárjon a napja!
06 70 272 77 73

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
Extrák: ZÁRCSERE VIII. KERÜLET 06 70 272 77 73
 
Eddig megtekintették 384 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "ZÁRCSERE VIII.KERÜLET" című hirdetést látja. (fent)