Betöltés...

Jákotpuszta tanyasi turizmus, szállás

Ár: 2.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kikapcsolódásra vágyik?
Látogasson el a festői szépségű Nógrád megyei Jákotpusztára, ahol a természet lágy ölén, természetvédelmi területen pihenheti ki a mindennapok fáradalmait. A tanyára lépve őshonos szürke marhák lebilincselő látványa fogadja az ide érkező vendégeket. Bégető cigája juhok nyája, lovak nyerítése, kecskék mekegése teszi teljessé a völgy nyugodt harmóniáját.
A szállás tökéletesen illeszkedik a vidék hangulatához. A régi istállóból kialakított épület nyáron remek hűvös menedéket biztosít a kinti hőség ellen, télen pedig a kályhákban ropogó-lobogó tűz nyújt melegséget a csípős hideggel szemben. A tetőtérben kialakított szobák 19 fő befogadására nyújtanak lehetőséget 1-2-3 ágyas szobáinkkal, melyekben a napenergiát használó kazánnal fűtött radiátorok biztosítják a kellemes meleget. A jól felszerelt közös konyha nosztalgikus hangulatot idéz, a környék legelőire nyíló romantikus kilátással fűszerezve. A fürdési lehetőséget újonnan épült négy kabinos zuhanyzó biztosítja.
A tanya völgyében a Csurgó-forrás kristálytiszta vizét ízlelheti meg az idelátogató. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra, túrázásra. A Szanda várromról a Mátrától a Tátráig pompás kilátás nyílik. Bér felé véve az irányt, az andezit kőomlás mesél nekünk a százezer évvel ezelőtti jégkorszaktól napjainkig. A túraútvonalakon haladva gyakran botlunk őzekbe, szarvasokba, s fácánok röppennek kakatolva a fejünk fölött.
Amennyiben tökéletes nyugalomra vágyik, látogasson el hozzánk, Észak-Magyarország szívébe!
Elérhetőség:
Honlap: http://www.jakot.hu/
Facebook: Dél-Cserháti Ökológiai Tájközpont
Cserháti Mátyás (ügyvezető) mobil: +36 30/637-78-40
Stamp Tamás mobil: +36 20/364-80-65
Giczi Melinda mobil: +36 20/206-02-91
E-mail: jakotpuszta@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bercel
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 2623 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Jákotpuszta tanyasi turizmus, szállás" című hirdetést látja. (fent)