Betöltés...

Betonvágás, betonfúrás, falvágás rezgésmentesen, pormentesen

Ár: 10.000 Ft

Beton-, és vasbetonszerkezetek betonvágásával, fúrásával, falvágással, panelfal vágással és épületek, betontömbök, betonalapok, betontámfalak bontásával foglalkozik repesztéses és harapásos technológiával. A gyémánttechnológiás betonvágást és betonfúrást a legmodernebb technológia alkalmazásával, korszerű gépekkel, gyémántszemcsés szerszámokkal végezzük több, mint 20 esztendeje.

Vállalkozásunk a legtöbb budapesti és vidéki pláza és bevásárlóközpont, az újonnan épülő budapesti metró építésében valamint a kettes metró felújításán is részt vett, az ott felmerülő betonvágási, betonfúrási és egyéb betonmegmunkálási feladatokat végezte megbízói legnagyobb megelégedésére.

Az elmúlt évtizedekben nagy tapasztalatot szereztünk nehezen hozzáférhető helyen (extrém magasságokban, mélységekben, veszélyes helyen) speciális eszközökkel végzett bontások, betonvágási munkálatok terén, melyeket hagyományos gépekkel, eszközökkel nem, vagy csak nehezen végezhetőek.

Munkánkra minden esetben hosszútávú garanciát vállalunk!
http://www.beton-vagas-furas.hu/
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Feladás dátuma: 2023.10.05
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Betonvágás, betonfúrás, falvágás rezgésmentesen, pormentesen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Betonklinika kft.