Betöltés...

Kárpátalja Felfedezése 4nap/3éj

Ár: 47.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kárpátalja Felfedezése
4nap/3éj
Pozíció szám: 2011U/KF/(ind.d)

Csak két időpontban
Indulási időpontok 2011-ben: 04.22*; 07.14; 08.18.

Szállás: 2*.3 éj Munkács belvárosában, tiszta, modern szállodában, 2-3 ágyas szobákban. (szobákban TV, hűtőszekrény), zuhanyzó, WC. A szállodában bár, étterem.
Ellátás: bővített reggeli (virsli, vaj, tea)
Utazás: Komfortos autóbusszal
1. útvonal: Hódmezővásárhely – Gyomaendrőd - Debrecen

2.útvonal: Budapest, Népliget- Debrecen.
Debrecenben találkozik a 2 busz és egy busszal továbbutazás, Nyíregyháza, Záhony-Munkács.
Helyfoglalás a buszon a befizetés sorrendjében!

Fizetendõ részv. díj: 47.500-ft/fõ, ami tartalmazza részletezve: utazási költséget, szállást és reggelit.
Kedvezmények/felára k: 6 éves korig 50%, ha 2 felnőttel egy szobában alszik. 3.személy pótágyon:-10%, egyágyas felár: + 30%.) Nyugdíjas kedvezmény -5%.

A részvételi díj nem tartalmazza: köt, sotrno: alapár 1,6 %-a, BBP-t.
Fak. lehetőség : vacsora a szállodában + 1.800. Ft/fő/vacsora
Tájékoztatás a helyszínen fizetendő egyéb költségről: belépők a Munkácsi, Ungvári várakba, Szinevéri tó (Nemzeti Park), skanzen, borkóstolás: 4.000 Ft/ fő.

Program:

1.nap: Indulás reggel Hódmezővásárhelyről, megérkezés délután Munkácsra. Szállás elfoglalása. A Munkácsi pravoslav (ortodox) női kolostor és templom megtekintése.
2.nap: Reggeli után megtekintjük a híres Munkácsi várat, amit Zrínyi Ilona hősiesen védett a labancok ellen. A várról, a Turul madár szomszédságában csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre. Délután – Vereckei szoroshoz utazunk, ahol Árpád vezetésével, a honfoglalók, először léptek az új haza földjére. Este: gyalogos séta Munkács belvárosában (Rákóczi ház, Munkácsi Mihály szülőháza, Régi Városháza, Római katolikus és Református templomok), fakultatív vacsora.
3.nap: Reggeli után a Kárpátok csodálatos hegyvidékére utazunk egész napos kirándulásra. Felkeressük a Szinevéri Nemzeti Parkot az ökörmezői járásban, Kárpátalja északkeleti részén. A járás területe hegyekkel és erdőkkel borított, gazdag ásványvízforrásokban. Itt folynak a Talabor és a Nagyág folyók. Séta a Szinevéri tó partján, amely Kárpátalja legnagyobb tava. A Kárpátok vízválasztó hegyei, a Gorgánok között található 989 méter magasságban. Útközben megállunk a hegyi forrásoknál, természeti látványosságoknál. Este szabad program, fak. vacsora.
4.nap: Reggeli után Ungvárra, a megyeszékhelyre utazunk. Útközben borkóstolás vásárlási lehetőséggel. Séta az Ungvári várban, amit már Anonymus is említ krónikájában. Megnézzük a Skanzen – Szabadtéri Néprajzi Múzeumot, amelynek épületei a soknemzetiségű Kárpátalja népi faépítészetét mutatják be. Séta a belvárosban, vásárlás. Délután indulunk haza, érkezés a kiindulás helyére az esti órákban.
(Min. létszám: kisbusszal: 15 fő, nagy busszal: 35 fő.)
Figyelem! Az utazáshoz szükséges min. 3 hónapig érvényes útlevél.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hódmezővásárhely
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 531 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Kárpátalja Felfedezése 4nap/3éj" című hirdetést látja. (fent)