Betöltés...

Felsorolom, hogy mit kaphat ingyenes regisztrációval!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Felsorolom, hogy mit kaphat egy utólagos meglepetéseket mellőző, valóban kötelezettségmentes ingyenes regisztrációval:
1. 12.000,- forintot ajándékba, a Foglaló számlájára, amelyet felhasználhat a vásárlásaihoz.
2. 80.000 Kereskedőkből és szolgáltatókból álló multiplázát, melyekben nyereségérdekeltséget szerez az ingyenes regisztrációját követően azonnal.
3. Lehetőséget kap arra, hogy a vásárlásai során elköltött pénzének akár a 66%-át is visszakaphassa.
4. Lehetőséget kap arra, hogy továbbajánlja a rendszer lehetőségeit / nem kötelező /, mely által jelentősen profitálhat saját és nemzetközi Törzsvásárlói csapata vásárlásaiból.
5. Lehetőséget kap arra, hogy mindenki más vásárlásából is jelentősen profitálhat, akik nem is az Ön csapatában vannak.
6. Lehetőséget kap arra, hogy a világméretű terjeszkedésnek köszönhetően a külföldi Törzsvásárlók vásárlásából is jelentősen profitáljon.
7. Kettő saját ajánlói weboldalt, melyekből az egyiket saját maga rakhat össze, egyedi stílusban. Az ajánlói weboldalon regisztráció nélkül is mindenki minden információt megtudhat a rendszer nyújtotta lehetőségekről.

8. Lehetőséget kap arra, hogy jelentősen növelje bevételeit.
9. Lehetőséget kap arra, hogy jelentősen csökkenthesse kiadásait.
10. Saját ingyenes webirodát kap, ahol folyamatosan láthatja a vásárlási visszatérítéseket, egyéb jutalékokat, és a Törzsvásárlói csapata teljes tevékenységét /jutalékok, regisztrációk, értesítések, stb. /
11. Lehetőséget kap arra, hogy igénybe vegye a telefonflottát kiemelt előnyökkel.
12. Lehetőséget kap arra, hogy akár 20 féle jutalékból profitáljon.
13. Lehetőséget kap arra, hogy birtokosa legyen egy olyan dombornyomott Inlernet Prepaid MasterCard kártyának, amely összességében ingyenes, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyre mindenkinek szüksége van.
14. Lehetőséget kap arra, hogy megoldjon különböző problémákat saját magának és ismerőseinek is, mint pl. tisztességes nyugdíj, gyermekek majdani egyetemi taníttatása, lakáskérdés, tartozások, hitelek megszüntetése, ingyen energia, és még sok minden más, amire az emberek megoldást keresnek.
15. Lehetőséget kap arra, hogy igénybe vegye időmet, energiámat annak érdekében, hogy közös összefogással megvalósíthassa a saját álmait, céljait!
Mik az elvárások? SEMMI!
Mindössze azt elég megtennie, amit eddig is megtett, és ez után is meg fog tenni egész életében, vásárolja meg mindazt, amire szüksége van, használja ki azokat a szolgáltatásokat, amire szüksége van, és ha vásárlásai során megtetszett valami, akkor ajánlja tovább barátainak, ismerőseinek, ugyan úgy, mint eddig!

Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok család fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"
rozsabusiness@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
Extrák: garantáltan kap erre a tőkére 16.66% nyereséget! / Lehet 1 n
 
Eddig megtekintették 671 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Felsorolom, hogy mit kaphat ingyenes regisztrációval!" című hirdetést látja. (fent)