Betöltés...

Bioenergetikai terápiával dohányzásról leszoktatás!

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bioenergetikai terápiával dohányzásról leszoktatás!

Régóta szeretne leszokni? Hagyja a fogadkozásokat és az ígéreteket! Most itt a lehetőség, hogy az elhatározást tettek kövessék.
A bioenergetikai kezelés, egy olyan terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják.
Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik. Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható és a szervezetből kiüríthető. (A kiürülés meggyorsítható fokozott folyadékbevitellel. Ajánlott napi 2-3 liter ásványvíz fogyasztása.)

A kezelés után megszűnik a nikotinéhség, nem alakulnak ki az ismert elvonási tünetek. A páciens teste elfelejti, hogy valaha is találkozott a függést kiváltó nikotinnal. Ha mégis rágyújtana, az első néhány szál rosszul esik. Hasonló tüneteket tapasztalhat, mint amikor életében először gyújtott rá: émelygés, hányinger, köhögés, szédülés.

A kezelésnek mellékhatása nincs, bármilyen gyógyszer szedése mellett is biztonságos!

Bejelentkezés:
Huszár Ágnes
Természetes Gyógymódok Szaktanácsadója
Quantum Biofeedback-, Schüssler-, Bach-virág terapeuta
0630 691 8602

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Maglód
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 308 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Bioenergetikai terápiával dohányzásról leszoktatás!" című hirdetést látja. (fent)