Betöltés...

Lomtalanítás akár ingyen is!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözüljük honlapunkon!

Lomtalanításra idő és energia, ráadásul olcsón és gyorsan megszervezni? Ön is biztosan egyetért azzal, hogy ma már sok mindenre nincs időnk rohanó világunkban. Így van ez a mindennapokban felhalmozott tárgyainkkal, lomokkal, régi bútorainkkal, kacatjainkkal. Ezekről gondoskodni, tárolásukat megoldani (helyet foglalnak). ez mind idő és kényelmetlenné teszi életünket.
Ha éppen ingatlant vett, eladott, örökölt hirtelen kell lomtalanítani, szükség van a a gyors, gazdaságos és megbízható segítségre, de hova fordulhatna? Sürgős esetben gyors lomelszállítás és 1 nap alatt kiürítjük ingatlanát!
Ebben az esetben keressen fel minket!
Garancia:
Cégünk szerződéssel biztosítja Önt arról, hogy nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy az "erdőszélen" talált holmik után Önt vonják felelősségre.
A kiajánlott árra garanciát vállalunk, vagyis nálunk nem kell arra számítani, hogy a helyszínen a korábban kapott "olcsó" ajánlat hirtelen megemelkedik.
Magyar tulajdonú lomtalanító vállalkozásunk, több éves tapasztalattal rendelkező csapatával a hét minden napján a rendelkezésére áll, hogy levegyük válláról a lomtalanítással járó terheket.
Lomtalanítás akár ingyen!
Tőlünk lekiismeretes munkavégzést, szakértelmet, megbízhatóságot kap, hogy kényelmesen, egyszerűen megszabadulhasson a feleslegessé vált dolgaitól. Lomszállítás, lomtalanítás közben így akár másokon is segíthet és egyúttal környezettudatosan, jótékonyan gondolkodik.
Cégünk országosan több olyan egyesülettel, csoporttal, szervezettel áll kapcsolatban, akik újrahasznosítanák a lomtalanításnál kidobásra ítélt tárgyait. Amennyiben Ön szeretné, ingyenesen eljuttatjuk a kívánt célra adományait.
A lomtalanításra ingyenes felmérés során, vagy előzetes egyeztetés után - ami lehet személyes, vagy akár email, Viber, telefon - mindenképpen jutányos árajánlatot adunk.
Egyszeri, vagy rendszeres megbízásokat egyaránt teljesítünk, lomtalanítás éjjel-nappal, gyorsan a nap minden órájában.
Budapesten és vidéken van ránk szüksége, hívjon most! Lomtalanítás olcsón, azonnal bárhol, nonstop rendelkezésére állunk!
Ha az interneten vásárolt, vagy eladott, akkor is keressen minket, vagy ha csak néhány bútort, tárgyat kell szállítani, de mérete, vagy súlya gondot okoz.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szállítás, költöztetés
 
Eddig megtekintették 620 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Lomtalanítás akár ingyen is!" című hirdetést látja. (fent)