Betöltés...

Edifier R2000DB 2-utas Fa Vezetékes és vezeték nélküli 120 W

Ár: 84.640 Ft

Edifier R2000DBAz R2000DB hangszórók a klasszikus faszerkezet és az innovatív technológiai alkalmazások nagyszerű kombinációja, amely a kiváló minőségű hangzásért felelős.
Az univerzális optikai bemeneteknek köszönhetően nem kell aggódnia a legtöbb modellhez való csatlakoztatás miatt.
A mellékelt távirányítóval rövid távolságból is könnyen kezelhető.
Az Eagle Eye 25 mm-es magas hangszórók kiváló, tiszta hangzást produkálnak.Kompakt méret mély belső térrelAz 5 hüvelykes magas hangszóró biztosan rengeteg emlékezetes zenei élményt nyújt.
Az alumínium membrán és az 1 hüvelykes meghajtó a közép- és basszushangok átalakítására szolgál, amelyek megfelelően kiegyensúlyozzák a hangokat.
Emellett a D-osztályú erősítő digitális jelfeldolgozási (DSP) és dinamikatartomány-szabályozási (DRC) technológiát tartalmaz.
Örüljön a részletgazdagságnak, miközben egy izgalmas film, dal vagy játék mellett pihenhet.Kényelmes működésAz R2000DB praktikus vezeték nélküli távirányítóval van ellátva.
Elsősorban lehetővé teszi a forrás egyszerű átkapcsolását, a hangerő megváltoztatását vagy a digitális üzemmódok kiválasztását.
Segítségével egyetlen mozdulattal elnémíthatja a nem kívánt dalt.
Ráadásul ergonomikus kialakítása alkalmazkodik a kéz formájához anélkül, hogy bármilyen kényelmetlenséget okozna.Kivételes hangminőségAz Edifier hangszórókészlet professzionális kiegészítője a számítógépeknek és játékkonzoloknak.
Tökéletesen illeszkednek bármilyen térbe, és változatos funkcionalitást biztosítanak az egyéni életstílusnak megfelelően.
A tartós MDF anyag teljesen minimalizálja az akusztikus rezonanciát.
Az R2000DB hangszórókkal látványos hanghatást élvezhet, amely teljessé teszi a játékhangulatot.Ideiglenes képA részletgazdag kivitelezés és a klasszikus jelleg sikeres kombinációja, amely jól működik egy stílusosan berendezett szobában.
A fényes fa MDF-szekrény teljesen kiküszöböli az akusztikus rezonanciát, megtisztítva a felesleges rezgések és zajok átvitelét.
Csatlakoztassa a hangszórókat lemezjátszójához, tévéjéhez vagy laptopjához, és merüljön el a hangulatos, pihentető zenében.A készlet tartalma:
Passzív hangszóró
Aktív hangszóró
Távirányító
Hangszóró csatlakozókábel
Kettős RCA-kettős RCA audiokábel
3,5 mm-es és RCA audiokábel
Száloptikai audiokábel
Kézikönyv
Modell
R2000DB
Teljes kimeneti teljesítmény
RMS 24 W × 2 + 36 W × 2
Jel-zaj arány
≥85dB(A)
Frekvenciaválasz
50Hz ~ 20kHz (@+/-3db)
Bemeneti érzékenység
1.
vonal: 800mV ± 50mV;2.
vonal: 800mV ± 50mV;2: 50mV; 50mV;OPT: 500mFFs±50mFFs;
Bemenet
Bluetooth, 3,5 mm, RCA, optikai, koaxiális, koaxiális
Magas hangszóró membrán
Φ25mm Ru-Fe-B, 6Ω selyem dóm
Teljes tartományú meghajtó
5,25"
Ellenállás
Tweeter:6Ω;Woofer:4Ω;

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Edifier R2000DB 2-utas Fa Vezetékes és vezeték nélküli 120 W" című hirdetést látja. (fent)